iPhone 6 vist med omformet brukergrensesnitt

Brukere forventer å se alle slags nyheter i den neste Apple-terminalen, iPhone 6. Et stort flertall av disse, for eksempel, forventer å kunne finne seg selv foran et panel som er noe større enn det Apple har tilbudt i deres tidligere smarthoner. . Nå viser et nytt konsept for denne iPhone 6 oss et design med et fullstendig fornyet brukergrensesnitt. Vil du se det?. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vist med omformet brukergrensesnitt

Til dags dato har vi vært vitne til alle slags designkonsepter for denne iPhone 6, og de aller fleste har blitt enige om en ting; Alle av dem er designet med større skjermstørrelse enn tidligere terminalmodeller.

Nå, ved denne nye anledningen, vises iPhone 6 i en innovativ design og et endret brukergrensesnitt som lar forbrukeren samhandle og navigere gjennom den på en mye enklere og mer praktisk måte.

Og det er det som forklart i den samme beskrivelsen av dette nye konseptet iPhone 6, varsler finnes på kantene av skjermen, kontrollene for å spille favorittvideospillene våre eller få tilgang til tredjepartsapplikasjoner blant mange andre alternativer.

Når det gjelder funksjoner, må det sies at vi står overfor en Full HD-skjerm som kan vise en utrolig pikttetthet på 440ppi. Dyp i tarmen drives den av en kraftig Apple A8-prosessor som er ledsaget av 4 GB RAM. Den som har ansvaret for å “gi liv” til denne iPhone 6 er et utrolig batteri på 4200 milliamp kapasitet så vel som den nye versjonen av iOS 8.

Når det gjelder det fotografiske aspektet, skal det bemerkes at vi står overfor a 12 megapiksler bakkameraoppløsning Med LED-blits og mulighet for videoopptak i 1080p kvalitet.

¿Du liker dette nye designkonseptet for Iphone 6?