iPhone 6 vs iPhone 4S, design sammenligning

Hvordan kan det være ellers, the Iphone 6 Den gjenopptar forsiden av i dag. Og selvfølgelig gjør det det ved å vise seg selv i et nytt designkonsept der det sammenlignes med iPhone 4S. Det skal bemerkes før, at denne nye gjengivelsen bare er et konsept som godt kan gjennomgå alle slags variasjoner før den endelig blir presentert. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vs iPhone 4S, design sammenligning

iPhone 6 vs iPhone 4S, design sammenligning

Som vi nettopp har fortalt deg, dette nye konseptet av Iphone 6 Det sammenlignes direkte med utseendet til iPhone 4S. Uten tvil er forbedringene mer enn merkbare mellom begge enhetene.

Dette nye konseptet viser oss en totalrenovert iPhone 6 med en merkbart større skjerm og nesten ikke-eksisterende kanter, nesten helt synlige på skjermen. Et annet poeng å markere i denne nye designen er fraværet av den allerede så vanlige fysiske knappen som ligger nederst på den.

Når det gjelder distribusjonen av tastaturet i dette Iphone 6Det ser ut til å være alt på samme sted, selv om det skal bemerkes at høyttaleren og det fremre eller sekundære kameraet ikke er synlig øverst.

Litt mer bør bemerkes om denne nye designen. Så lar vi deg være med den aktuelle videoen slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, er vi glade for å vite hva leserne våre synes om den.

¿Hva synes du om dette nye designkonseptet for neste Apple-terminal? ¿Vil du se slike kurver på den nye iPhone 6?