iPhone 6 vs Nexus 5, kampen er servert

iPhone 6 vs Nexus 5, uten tvil, en tittel vi kommer til å være vitne til ved et stort antall anledninger når to av de mest etterlengtede terminalene i neste år 2014 blir presentert. Og det er det mot den store troskapen som brukere av manzana er den neste Nexus 5 med sine flotte funksjoner og utrolig pris. Så gjør vi en liten gjennomgang av ryktene fra begge terminalene som er sett til dags dato. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vs Nexus 5, kampen er servert

iPhone 6 vs Nexus 5, kampen er servert

Som vi allerede har sagt, både iPhone 6 og Nexus 5 tar sikte på å være to av de mest populære terminalene, og derfor bestselgere, fra neste 2014. De troende fra Apple håper at de av eplet vil kunne lansere en ny modell av iPhone totalrenovert og med en større skjerm mens tilhengerne av de av søkemotoren forventer en terminal med utrolige fordeler, og til en pris, enda mer om mulig, mindre enn forgjengeren.

Til dags dato har det vært mye spekulasjoner rundt både iPhone 6 og Nexus 5, og selv om det for øyeblikket ikke er noen detaljer som er offisielle, kan vi få en liten ide om det fulle potensialet som begge terminalene kan tilby oss.

Først av alt, det nye Apple iPhone 6 Øk størrelsen på skjermen betydelig, også over 4,5 inches i størrelse. Når det gjelder kraft og ytelse, forventes det ikke store endringer i denne nye iPhone, selv om et mye forbedret bakkamera sammenlignet med iPhone 5.

Videre forventes det at den nye Nexus 5 følg samme linje som resten av Google-enheter. Dette vil forbedre de interne komponentene betydelig og samtidig senke prisen for å gjøre den til en high-end terminal tilgjengelig for et stort flertall av publikum, som den nye søkemotorterminalen sikkert vil bli hovedtrusselen for den nye Iphone 6.

Og leserne våre,Hvilken av begge terminalene foretrekker du?? ¿Nexus 5 eller iPhone 6?