iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 3, phablet war?

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 3

En kamp brygges med ham Iphone 6 vs Samsung Galaxy Note 3 som hovedpersoner, to terminaler som er noen uker unna å vises på markedet. Det har alltid vært spekulasjoner om muligheten for at Apple har designet og solgt en terminal av phablet-type, og selv om vi tror at dette ikke vil skje før 2014, er vi også sikre på at det til slutt vil skje før eller siden.

Det som er sikkert er at Samsung Galaxy Note 3 Den vil bli utgitt i løpet av de kommende ukene, noe som vil være en god tid for Apple å fange opp størrelsen på skjermene på enhetene sine, spesielt iPhone.

Nesten alle er enige om at det er stor etterspørsel etter Iphone 6 med en mye større skjerm, som det har blitt sett med mange kommentarer av denne typen “Jeg venter til september og regner med å se en stor iPhone 6. Hvis skjermen er mindre enn 5,2 tommer, ville jeg kjøpt en Samsung Galaxy Note 3 eller Nokia Lumia med en 6-tommers skjerm ». Det siste har vi allerede nevnt at det utvikles av Nokia for øyeblikket.

Noen lurer på hvorfor Apple tar så lang tid å lansere en iPhone med den største skjermen. Problemet er at det ikke er for mange rykter eller lekkasjer som peker til en større skjerm på iPhone, og i stedet peker alt på en billigere iPhone 5C, sammen med en oppusset 5S-modell.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 3 som phablets

Kommentaren over er en av mange som avslører at det for tiden er mange Android-brukere som vil være glade for å kjøpe en Iphone 6 med en større skjerm, noe som vil innebære en fullstendig oppdatering for å være oppdatert med tanke på funksjoner og fullstendig redesignet. Dette kan skje, men etter vår mening ikke i 2013.

Hvis det på slutten er bekreftet en minimumsanmeldelse av iPhone 5, tar den ut 5S-versjonen og den billigste 5C, forstår vi at WWDC 2014 ville være den perfekte lanseringsplaten for en iPhone 6-phablet for å radikalt endre Apples posisjon i markedet. Med det Apple skulle sitte igjen med en high-end terminal, iPhone 5s, en billig terminal, iPhone 5C og en phablet-terminal, den hypotetiske Iphone 6.

Hvis du hadde et valg mellom en Apple iPhone 6 phablet og Samsung Galaxy Note 3, Hvilken ville du valgt? Hvorfor?