iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 4, duell med titaner

La oss nå glemme all informasjon som er publisert til dags dato. Hovedarrangementet i 2013, visstnok i ferd med å starte i september, vil være når Apple lanserer sin nye iPhone 6. Men noen rykter antyder at Apple ikke vil kunne lansere den neste iPhone-etterfølgeren i år, og at presentasjonen av den kunne utvides til neste 2014. Det har også vært mye snakk om Samsung Galaxy Note 3, men i dag ønsker vi å dele med dere alle en liten sammenligning basert på rykter om hva den neste kan tilby oss Samsung Galaxy Note 4 foran Apple iPhone 6. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 4, duell med titaner

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Note 4, duell med titaner

Og er at i følge de siste nyhetene, kan den neste iPhone 6 komme i to forskjellige versjoner, den ene ville ha en 4,7-tommers skjerm, mens den andre ville ha en gigantisk skjerm som ville nå en størrelse på 5,7 inches. Og det er at denne siste størrelsen godt vil plassere terminalen innenfor phablet-konseptet og kan sammenlignes med Samsung Note-sagaen og den neste Samsung Galaxy Note 4, som også vil bli utgitt i 2014.

Mye har også blitt sagt om de fleksible skjermer som fremtiden kan utstyres med. Samsung Galaxy Note 4, som, og også i henhold til de siste ryktene, vil øke størrelsen på skjermen ytterligere og kan til og med overstige 6-tommers barrieren.

Samsung Galaxy Note 4Samsung Galaxy Note 4

Utvilsomt blir størrelsene på skjermbildene til nåværende enheter mer og mer beryktede, og når plikten til å lansere fleksible skjermbilder for ikke å ende opp med transport i våre 10-tommers terminallommer.

Uten tvil er krigen mer enn servert blant de neste iPhone 6 og Samsung Galaxy Note 4.

Nå, og som vi alltid gjør i denne typen artikler, er vi veldig interessert i å høre meningene fra leserne våre om den.

Hvilken av begge terminalene tror du kommer til å skille seg ut over dens rival? ¿Samsung Galaxy Note 4 eller iPhone 6?