iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, kjempeslag

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, liten sammenligning basert på alle ryktene og spekulasjonene som er publisert til dags dato. Og er det hvis Samsung Galaxy s4 Det er en terminal som har vakt stor oppsving blant et stort antall brukere, den neste Apple-terminalen, iPhone 6 peker allerede på gode måter takket være sin utrolige popularitet oppnådd allerede før den offisielt ble presentert. Uten tvil, to ganske komplette terminaler i alle sine aspekter (selv om i øyeblikket kjennetegnene ved dette ikke er offisielt kjent). Iphone 6) og veldig kompetente med hverandre. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, Fysisk aspekt

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, kjempeslag

Design og fysisk utseende

Samsung Galaxy S4 er ganske lik forgjengeren, Samsung Galaxy S3 når det kommer til design og byggematerialer. Den tydeligste differensieringen mellom begge terminalene er utvilsomt den største skjermstørrelsen som denne nye Samsung Galaxy S4 har. Litt mer bør bemerkes om den nye koreanske terminalen i dette avsnittet. Og det er at uten tvil kan dette være en stor fordel for Apple og dets Iphone 6, som kan brukes til å lansere en iPhone med et helt fornyet utseende og fullstendig omfordeling av tastaturet. Selv om det foreløpig ikke er noen offisielle data, antyder de siste ryktene og spekulasjonene at de i Cupertino kan overraske sine egne og fremmede med utformingen av deres nye iPhone 6.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, prosessorer

prosessorer

Han Samsung Galaxy s4 Det tilbys på to forskjellige alternativer når vi snakker om at prosessoren avhenger av regionen der den skal kjøpes. Det første av alternativene er utstyrt dypt inne med en kraftig firkjerneprosessor som kan arbeide med en klokkehastighet på 1,9 GHz, mens den andre versjonen av terminalen velger en åttekjerneprosessor som kan fungere. med en hastighet på 1,6 GHz. Uten tvil vil en av disse to versjonene som nettopp er nevnt gi en utsøkt ytelse i alle deler. På den annen side forventes den nye iPhone 6 å komme drevet av Apples nye firekjernede A7-prosessor som er i stand til en klokkefrekvens på 1,2 GHz. Utvilsomt, og hvis sistnevnte viser seg å være endelig sant, i denne delen, er Samsung Galaxy S4 notorisk overlegen iPhone 6, og andre mye viktigere aspekter gjenstår å løse, for eksempel flytbarheten i operativsystemene.

kameraer

Samsung Galaxy S4 kommer utstyrt på ryggen med et utrolig 13 megapiksel oppløsnings kamera mens det er nytt Iphone 6 det kan endelig ha et bakkamera som vil nå 12 megapiksler oppløsning. Som dere alle allerede vet, på flere megapiksler er det ikke mer kvalitet, så for å trekke en riktig konklusjon må vi vente med å få vite nye data fra bakkameraet til denne iPhone 6, for eksempel dens optikk og / eller dens blenderåpning.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S4, skjerm

Screens

Han Samsung Galaxy s4 Den velger å vise oss sitt fulle potensiale gjennom en 5-tommers skjerm av typen Full HD Super AMOLED. Uten tvil et ganske bemerkelsesverdig aspekt i denne Samsung Galaxy S4, og det vil sikre oss en utsøkt gjengivelse av innhold av multimedia-type. På den annen side bekrefter de siste rapportene og nyhetene at Iphone 6 Den vil være utstyrt med en skjerm på 4,5 tommer og være denne typen netthinne. Og det er at selv om størrelsen på panelet til den nye iPhone 6 er litt mindre enn Samsung Galaxy S4, ville det være nødvendig å utføre forskjellige tester for å se hvilket av begge panelene som klarer å forsvare seg bedre i de forskjellige seksjonene.

Intern lagring

Den nye Samsung Galaxy s4 Det tilbys i 16, 32 og 64 GB kapasitetsversjoner. I tillegg til alt dette, tilbyr terminalen oss også muligheten til å utvide det interne minnet senere ved å bruke microSD-kort til totalt 64 GB ekstra. Uten tvil er problemene knyttet til mangelen på plass mer enn løst i denne Samsung Galaxy S4. Det forventes det Iphone 6 for å vinne krigen om intern lagring tilbys den i en versjon av 128 GB, selv om slik informasjon for øyeblikket bare er rykter om at de over tid kunne gjennomgå alle slags variasjoner.

Nå, og etter å ha sagt alt dette, vil vi gjerne vite hva leserne våre synes om det.

For øyeblikket,Hvilken blir du hos? ¿Samsung Galaxy S4 eller iPhone 6?