iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, hva vi forventer

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, alt vi forventer å se fra de to neste gigantene i smarttelefonens verden.

Samsung Galaxy S5 vs iPhone 6, hva vi forventer av dem

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, hva forventer vi av disse?

Mobilverdenen avanseres med store sprang, og konkurransen mellom selskapene blir sterkere og sterkere, spesielt hvis vi fokuserer på begge deler de viktigste selskapene i det nåværende markedet, Samsung og Apple.

For noen dager siden ble Samsung Galaxy S4, den nye high-end Samsung-terminalen som kommer til å knekke rekordene satt av tidligere modeller av selskapet, solgt.

Men som alltid har en tendens til å skje, ser forbrukernes øyne på en fjernere fremtid. Så mye at den neste Samsung Galaxy S5 allerede har begynt å bli diskutert.

Samsungs nye terminal forventes å ha en enda større skjermstørrelse enn forgjengerne. Når det gjelder prosessoren, utelukkes ikke de åtte kjernene akkompagnert av totalt 4 GB RAM.

IPhone 6 vil ikke bli mindre, og det er derfor det forventes at den også vil øke størrelsen på skjermen betydelig. Prosessoren vil også være fire eller åtte kjerner, og bakkameraet vil bli merkbart forbedret.

Hvis vi snakker om operativsystemene deres, vil Samsung Galaxy S5 ville komme kjørende under den nyeste versjonen av Android 5.0 Key Lime Pie mens iPhone 6 vil glede oss med iOS 7.

Rykter og spekulasjoner om at vi kanskje fremdeles er noe langt fra begge terminalene, men det skader ikke å gi oss en vag ide om hvor langt terminalene til kommende generasjoner kan gå.

Begge selskaper vil helt sikkert måtte jobbe veldig hardt for å opprettholde sin posisjon i det globale markedet.

Og leserne våre, Hvilken holder du?. ¿Samsung Galaxy S5 eller iPhone 6?.