iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, innovasjonskampen

For neste år har vi to smarttelefoner som vil være flaggskipene til deres respektive merker, Apple og Samssung. På den ene siden Iphone 6 og på koreansk side Samsung Galaxy S5, men hvem vil vinne innovasjonspokalen?

Nå som Samsung Galaxy Note 3 og iPhone 5S er blitt avduket de siste ukene, vil den neste på listen over hvert av de to merkene være Iphone 6 og Samsung Galaxy S5. Ryktene dukker allerede opp på nettet for disse nye enhetene, og vi er veldig glade for alt som dukker opp.

Vi snakket nylig om konseptet med Samsung Galaxy S5 og hvis den skulle gjennomføres, ville den virkelig oppfylle forventningene til de aller fleste. Designet er spektakulært. Hvis Samsung lanserte noe slikt, må innovasjonsseieren være for dem.

Samsung Galaxy S5-konsept

Utformingen og spesifikasjonene for Samsung Galaxy S5, hvis det er det samme som konseptet vist over, kan det komme med en 5,3-tommers fleksibel OLED Youm-skjerm, en 2 GHz prosessormodell Exynos 5 Octa-core, operativsystemet kan ikke være annet enn Android 4.4 KitKat, kameraene ville være 16MP og 2MP for henholdsvis bak og foran, RAM vil ha en kapasitet på 3 GB. Lagt til alt dette er det oloephobic belegget på skjermen, en unibody aluminiumsdel som HTC One, samt fire høyttalere. Alt dette ville bli drevet av et 3200mAh batteri.

Det ja, det ville passe spørsmålet til Samsung om hvilket operativsystem som ville legge i den terminalen toppen av året 2014. Android eller Tizen. Og svaret kan være at begge deler, som vi allerede hadde forventet.

IPhone 6-konsept

IPhone 5S avduket den siste måneden har mange nye funksjoner som fingeravtrykksskanneren, noen sier at dette bare er en rumpe, mens andre liker det. IPhone 5S kommer også med en 64-bits prosessor, men den gir oss samme design som iPhone 5, bortsett fra den nye fargen som er lagt til serien. Apple må virkelig låse seg inne i et rom og finne nye måter å være innovative på. For etterfølgeren til iPhone 5S må den endre designen definitivt. Apple skal gi ut to versjoner av Iphone 6. Siden iPhone 5S og iPhone 5C er lansert, er det normalt at det er plass til to nye smarttelefoner Iphone 6.

Som vi har sagt, en av modellene som Apple kunne presentere for neste år kan kalle iPhone 6 med en skjermstørrelse større enn 4,5 tommer, og som vi allerede har brakt deg et konsept for noen dager siden, og så kunne det dekkes phablet markedet med en terminal som dekker området fra 5 til 6 inches. Når det gjelder navnet som denne hypotetiske iPhone-en vil motta, kan vi lage de spekulasjonene vi ønsker. Mange rykter antyder at Iphone 6 Kan inneholde AMOLED-skjerm i 3D-type.

Når det gjelder innovasjon, la oss bli våte og si at Samsung mest sannsynlig vil vinne Apple i denne forbindelse, sett de siste årene. Som for eksempel har det skjedd med Samsung Galaxy S4 og Samsung Galaxy Note 3 med hensyn til iPhone 5S. Apple har virkelig ikke brakt noe spesielt å tilby utover en fingeravtrykksskanner, som vi allerede har sett på som en fiasko, og nye farger i sortimentet. Apple er sikker på å ødelegge markedsføringen av produktene sine, og vi sier også dette med tanke på hva som har skjedd i de siste utgivelsene av manzadaen. Kan Apple overraske oss alle og ta med en ny Iphone 6 og til og med skandale de nærmeste Samsung-fansen? Kampen er servert.