iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, krig om nyvinninger

Vinteren nærmer seg allerede, og flere og flere brukere setter søkelyset på neste iPhone 6 og Samsung Galaxy S5. Og nok en gang forventes det at både Apple og Samsung vil dominere markedet igjen, og nå virkelig utrolige salgstall. Derfor ønsker vi i dag å gjøre et lite vendepunkt i innovasjonen som begge terminalene kan tilby oss for å prøve å skille seg ut fra resten.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, krig om nyvinninger

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S5, krig om nyvinninger

I år, Samsung Galaxy s4 og den nylige iPhone 5S var igjen to av stjerneterminalene, og oppnådde enorme salgstall, uten å forlate den nye iPhone 5C. Og det er som tiden går, og det ser ut til at populariteten til disse enhetene ikke reduseres i det hele tatt. Hva mer er, med hver dag som går, blir koreanerne og Cupertino-terminalene stadig mer populære og har større salg. Med dette kommer den nye Samsung Galaxy S5 og Iphone 6 hold deg på de samme linjene og får også stor etterspørsel.

Åpenbart og logisk er for øyeblikket ikke aspektene ved begge terminalene offisielt kjent, selv om vi er avhengige av rykter og spekulasjoner, kan vi få en liten ide om hvilke nye funksjoner disse vil bringe til det nåværende markedet.

For eksempel ble det samme uke kommentert at Samsung Galaxy S5 Det vil være utstyrt med et 16 megapiksler bakkamera med OIS-oppløsning, samt en prosessor med 64-biters arkitektur. Når det gjelder tettheten på skjermen, ryktes det totalt 506 punkter per tomme. Høres bra ut, ikke sant?

Det har til og med vært snakket om en fingeravtrykksskanner som ville bli integrert i den nye terminalen til den koreanske …

Angående Iphone 6, er det forventet at dette vil øke størrelsen på skjermen betydelig sammenlignet med forgjengeren, så vel som det blir kommentert rundt hele nettverket at dette kan inkorporere safir i en stor del av panelet. Blant de andre funksjonene forventes det også en kraftig Apple N8-prosessor på 20 nanometer.

Det som er klart, er at begge selskapene må jobbe veldig hardt for å opprettholde det utrolige salgsnivået lenger.

¿Hvem tror du kommer til å gi mer “sang”? ¿Iphone 6 eller Samsung Galaxy S5?