iPhone 6C Curve: iPhone 5c evolusjonskonsept

For lesere som blir forelsket i nye konsepter av Apple-terminaler, og at de ikke har fått nok i dag med forslaget fra iPhone 6s, i dette tilfellet presenterer vi deg hva som kan være en iPhone 6c, og at selv om jeg ikke kan benekte at jeg elsker det, vil det etter min mening bli stående alene i det i et konsept. Selv om Apple ikke viser oss hvordan iPhone 6c er, kan vi fortsette å drømme om en realitet. Selv om det bare er det. En drøm

Sannheten er at fargene er i tråd med det vi har sett i dag med iPhone 5c-telefonen, og i den forstand er det mer enn sannsynlig at designeren av dette konseptet ikke tar feil. Imidlertid er en buet skjerm, i det minste når det gjelder Apple, en nyvinning som ikke ville være passende for den billigste nye generasjonsterminalen, men vi burde heller se om det er tilfelle der det ville være iPhone 6s.

På den annen side må vi huske på at det er mer enn sannsynlig at neste år, når vi ser de nye generasjonene av iPhone 6 vi opplever at prisene vil stige, noe som gjør det vanskelig for Apple å investere så mye i teknologi av dette kaliberet for etterfølgeren til iPhone 5c. For alt dette får jeg inntrykk av at selv om det er veldig attraktivt, vil dette bare forbli i iPhone 6C Curve-konsept som ikke kunne være.