iPhone 7 i et nytt designkonsept, hvor skal vi dra?

Så er !. Han iPhone 7 Den har allerede et nytt designkonsept før det til og med visste de endelige aspektene ved neste iPhone 6 … Og det er at hvis det allerede var brukere som klaget over den enorme mengden rykter og spekulasjoner som pekte på den neste terminalen til de fra Cupertino, vil jeg ikke eller Tenk deg hvordan de vil ha blitt når vi leste i overskriften til dette innlegget at designkonsepter for den nye iPhone 7 allerede sirkulerer på nettverket. Disse får oss til å spørre oss alvorlig, hvor langt kommer vi til å gå med ryktene og spekulasjonene?

iPhone 7 i et nytt designkonsept, hvor skal vi dra?

iPhone 7 i et nytt designkonsept, hvor skal vi dra?

Og det er at for ikke så lenge siden begynte nye enheter å bli spekulert når de maksimalt hadde en måned igjen til å bli lansert definitivt. Men det er at vi for tiden “bombarderes” i hele nettverket med påståtte designkonsepter og terminalspesifikasjoner som kanskje ikke en gang blir presentert …

Dette er tilfelle med dette nye designkonseptet for iPhone 7, som kommer til en dato hvor vi fremdeles ikke offisielt kjenner til aspektene ved iPhone 6. Forstyrrende, ikke sant?

Uten å bli mer “filosofisk” inviterer vi deg til nøye å analysere det antatte utseendet til det nye iPhone 7. Som du ser ser det ut til at terminalen ikke endrer seg mye når det gjelder design, men det vil si når det gjelder skjermstørrelse og generelle dimensjoner.

Nå, for å konkludere, vil vi invitere deg til å kommentere alt du tenker om denne “mote” som omgir oss fra spekulasjoner og rykter som ofte går utover “grensen”.

¿Hva synes du om dette nye konseptet for neste iPhone 7?