IPhone 7 kan inkludere EarPods med standard tilkobling

IPhone 7 kan inkludere EarPods med standard tilkobling

Alle ryktene har påpekt det Den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil ikke ha en 3,5 mm hodetelefonkontakt, som har forårsaket mye spekulasjoner om mulig tilbehør som kan komme. På denne måten har vi hørt om en ny trådløs versjon av EarPods som ville komme sammen med den nye smarttelefon Av merket.

Men nå antyder en ny rapport som er publisert på det japanske nettstedet Mac Otakara Apple kunne lansere iPhone 7 med standard 3,5 mm hodetelefoner og en 3,5 mm jack med Lightning-adapter for å la dem koble seg til nye enheter. Denne informasjonen kommer fra kilder på Computex Taipei 2016, og påliteligheten til kildene kan ikke bekreftes, så vær forsiktig når du tror på den.

ørepropper-lyn-rykter-2

Sannheten er at det faktum at noen EarPods kommer med en 3,5 mm kontakt virker som et uvanlig valg for Apple, selv om en adapter er inkludert i esken. På Computex Taipei 2016 viste mange produsenter frem sine nye lyd-lynadaptere, og det ser ut til at det har gått rykter om at hodetelefonene som følger med den nye iPhone 7, vil ha sin egen hodetelefonkontakt, som vanlig, og en lynadapter vil være inkludert i esken ”.

Det kan interessere deg: IPhone 7 kunne komme med trådløs lading

I andre rykter som har kommet fram i fortiden, inkludert en av Mac Otakara selv, har det blitt antydet at Apple vil presentere en ny design av EarPods som vil koble til iPhone gjennom Lyn- eller Bluetooth-porten, noe som ville lette en bedre overgang fra 3,5 mm-kontakten til en adapter. Og er at vi til nå bare har kunnet høre rykter om EarPods, vi vet ikke nøyaktig hva selskapets planer vil være i denne forbindelse.

ørepropper-lyn-rykter-3

Andre rapporter fra Mac Otakara gjentar også muligheten for at 256 GB lagringsplass vil være et nytt alternativ og antyder at iPhone 7 har høyttalerhull både på venstre og høyre side av Lightning-porten, og utnyttet plassen som er igjen av hodetelefonkontakten. Selv om stedet for å introdusere stereolyd, mener nettstedet at smarttelefon det vil ha “et mono-system”.

Ryktene om skjebnen til plassen som ble etterlatt ved fjerning av hodetelefonkontakten, har vært ganske blandet. De første ryktene pekte på muligheten for at to høyttalere ankom stereolydMen påfølgende rykter og designordninger har kastet noen tvil om iPhone 7 vil ha et dobbelt høyttalersystem.

Spor | MacRumors