contadores Skip to content

IPhone 7 kommer med 74 nye Emojis i iOS 10

Unicode Consortium, en organisasjon som er ansvarlig for å koordinere utviklingen av Unicode- og UTF-tegn, har nylig kunngjort at opptil 74 nye emojier er blitt akseptert som kandidater til Unicode 9.0. En plattform som skal lanseres i midten av dette året 2016.

Følgelig vil Apples kommende iPhone 7 åpenbart inkludere nye emoji til den omfattende listen på iOS 10. Og det er noe for enhver smak! Les videre for å oppdage emojiene som Apple snart kunne innlemme.

Emojis

Det er viktig å huske at Apple allerede la mange emojier i iOS 8.3 og til og med implementerte et system for å endre hudfargen til dem. Og blant de nye funksjonene i iOS 9.1 ble enda flere emojier lagt til: solbriller, enhjørninger, en “midtfinger”, elendige, burritos …

Nye emojis til iPhone 7

Selfies, bacon, gulrøtter, idrettsutøvere, en “facepalm”, en gravid kvinne, baksiden av en hånd, en klovn, “call me” -skiltet (lik den som er laget av den store Ronaldinho), pannekaker (mmmmm … pannekaker), Og til og med en paella! Her er en liste over de mest bemerkelsesverdige emojiene til neste Unicode 9.0:

Emoji

Komplett liste over 74 Unicode 9.0 emojis

Er ikke noen av dem flotte? Dessverre vil Apple sannsynligvis ikke inkludere 74 nye emojier fra Unicode Consortium, vi vil sikkert ikke se noen emoji som potet, egget eller vannpolo-spilleren. Men mest sannsynlig klarer paella, avokado, salat, mann-i-dress og selfie-emoji det til iOS 10.

En annen nysgjerrighet rundt disse nye emojiene for iPhone 7 er det mange av dem kunne erstatte eksisterende, for eksempel svømming, noen frukter, blomster og forskjellige dyr.

Men plutselig kommer det en tvil til meg. For øyeblikket er det to emojier i form av en iPhone på iOS og en på Apple Watch. Men vil Apple legge til en iPad-emoji til iOS 10? Og en til Apple TV? Nok en tvil: Vil vi noen gang se animerte emoji på mobile enheter med iOS? Tiden vil vise hva Apple har i vente for oss. Hvilke emojier mangler du?

Emojis som kom til iOS 9

I tillegg vil vi dele med deg en liten infographic med noen av emojiene som nylig kom på Apples iPhone og iPad. Noen av dem er så gøy!

IOS 9.1 emojis

Flere rykter om iPhone 7

For å avslutte, overlater vi deg med en interessant video fra iPadizate News-delen vår der vi har samlet alle ryktene som har skjedd om den neste Apple iPhone 7: lading ved induksjon, vannmotstand, virtuell Hjem-knapp og mye mer. Ikke gå glipp av det! Og ikke glem å abonnere på YouTube-kanalen vår! ?

https://www.youtube.com/watch?v=spvRpWgz-w