contadores Skip to content

IPhone 7 og 7 Plus ville ha et bedre batteri og kamera i henhold til en lekkasje

Det tar litt over en uke før iPhone 7 blir en realitet, og lekkasjene øker betydelig. En av de sistnevnte påpeker det iPhone 7 og 7 Plus vil ha viktige forbedringer, som vi forteller deg nedenfor.

I følge dette lekket spesifikasjonsbladet, Utvendig design av iPhone 7 vil være veldig lik den nåværende modellen, vil modellene ha henholdsvis 4,7 og 5,5-tommers skjermer, men det vil være store endringer inne. På maskinvarenivå forventes det betydelige forbedringer, starter med Apple A10-prosessoren produsert av TSMC med 16nm-prosessen.

Har iPhone 7

Dette vil være iPhone 7 og 7 Plus inni

På den annen side snakker denne lekkasjen om muligheten for at Apple har bestemt seg for å introdusere et bedre batteri inne i iPhone 7 og 7 Plus. Så det, iPhone 7 antas å ha 1 960 mAh batteri og iPhone 7 Plus 2 910 mAh, en endring som ville vært mulig takket være plassen som ble igjen av 3,5 mm lydkontakten som ville blitt eliminert.

Har iPhone 7

På den annen side, i tillegg til Apples A10-prosessor, forventes selskapet å integrere en 2 GB eller 3 GB RAM, samt en betydelig forbedring av kameraet. I følge lekkasjen vil kameraet ha en oppløsning på 12 megapiksler det samme som den gjeldende modellen., men det ville ha viktige forbedringer med en blenderåpning på f / 1,9, som vil tillate mer lys å komme inn, eller størrelsen på sensoren, som vil bli 1 / 2,6 ”.

Når det gjelder kameraet, må vi ikke glemme det de sier på PhoneArena iPhone 7 Plus kan være ledsaget av et kamera med dobbelt linse på baksiden. Dette vil utvilsomt være en stor forbedring og ville ha ganske interessante funksjoner.