iPhone Air: et nytt iPhone 6-konsept inspirert av iPad Air

Sannsynligvis er konseptene som vi ser hver dag om de nye Apple-enhetene, veldig sprø. Så mye at noen kommer inn på netthinnene våre og vil forbli sånn, som et konsept som etter logikk og filosofi fra Apple ikke vil være den forventede utviklingen i markedet for neste generasjon.

Imidlertid fra tid til annen designere lyspære og de fortsetter å tenke på hva Apple virkelig kan ha i tankene, og vises ting som disse som vi viser deg nedenfor i video. Et konsept av Iphone 6 basert på iPad Air. La oss gå en ny idé om hva vi allerede vet fra rykter, lekkasjer og forskjellige designere liker iPhone Air.

Videoene som vi viser deg nedenfor viser deg hva dette konseptet med iPhone 6 inspirert av iPad Air, eller iPhone Air, ville vært, men selv om de ikke i noe tilfelle representerer synspunktet til Apple, fordi de er uoffisielle, tror jeg at de har noe rett å gå den veien i utformingen av en ny generasjon. Tross alt, hvis Apple opprettet den nye iPad Air på denne nye linjen, ville det være ganske logisk å tro det nye iPhone tilpasser den også på noen måte Tror ikke du

iPhone Air: et nytt iPhone 6-konsept inspirert av iPad Air i video