iPhone Air med 6mm tykkelse, det nye Apple-ryktet

iPhone Air med 6mm tykkelse, det nye Apple-ryktet

Det er fortsatt mange måneder igjen til presentasjonen av den nye iPhone, og vi har bare vært med iPhone 5S i 4 måneder på markedet. Imidlertid fortsetter det rykter om hva som skal være det neste Iphone 6. Ifølge en koreansk publikasjon vil tilsynelatende Apples nye smarttelefon bli ringt iPhone Air, la numrene for å gi navn til Apple-smarttelefoner og følge den nye nomenklaturen som ble brukt i de nye iPadene.

I tillegg til det mulige navnet, har det også blitt lekket ut at den nye iPhone Air Det vil være veldig tynt. La oss gå gjennom de forskjellige tykkelsene iPhones har hatt for tidligere generasjoner. På den ene siden startet vi med iPhone 3GS som hadde 12,3 mm, derfra gikk den til iPhone 4 med sine 9,3 mm. IPhone 4S husker at den gjentok designen og holdt seg på de samme 9,3 mm. Allerede i den nyeste versjonen av iPhone 5S forblir den på en mager 7,6 mm som er nøyaktig den samme som på iPhone 5.

Nå overrasker Apple oss ved å redusere tykkelsen på den nye iPhone Air med mer enn 1,5 mm, og dermed nå bare 6 mm. Alt dette ifølge den koreanske publikasjonen som har lekket alle disse nyhetene. I følge den samme publikasjonen, iPhone Air Det ville være laget av metall og ville være noe tyngre enn forgjengerne, mer enn noe på grunn av dets større størrelse. Når det gjelder designen, vil den ifølge alltid denne koreanske publikasjonen ikke skille seg for mye fra forrige iPhone 5S og iPhone 5.

Kilde: ETNews