contadores Skip to content

IPhone-enheten din støtter aldri det Android-brukere tåler

Vi går inn i den femte måneden i 2017, og den neste versjonen av Apples mobile operativsystem er i ferd med å bli avduket på WWDC i juni, i løpet av en måned.

For øyeblikket når iOS 10-adopsjon 80% av aktive mobile enheter.

Android og iOS

IPhone-brukere … Kunne du tenke deg å måtte bruke iOS 8 av 2014 på smarttelefonene dine?

Gjett hva, dette er akkurat livet for Android-brukere. Gå hver dag brød. Android 7.0 ble utgitt for et år siden og Android O, den fremtidige versjonen, har vært tilgjengelig som en beta i over en måned. Selv om, de fleste smarttelefoner har eldre versjoner som Android Marshmallow eller Lollipop.

De fleste Android-smarttelefoner opplever etterslep, feil og dårlig ytelse

Visste du at Android N bare ble installert på 5% av enhetene nylig?

Kommersialiseringen av LG G6, Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8 + har bidratt til at adopsjonsfrekvensen til Android N vokser litt, opp til 7,1%, men statistikken er fremdeles ganske trist i forhold til iOS.

Android og iOS

Ja, det er sant at det er milliarder og milliarder Android-smarttelefoner rundt om i verden, men de fleste brukere bruker eldre versjoner av operativsystemet. Noe som tilsier vanlige feil, systemnedgang, ytelsesbegrensning, utdatert sikkerhet og et visuelt veldig dårlig brukergrensesnitt.

Så mye at til og med videoopplæringer har blitt publisert på YouTube som forklarer hvordan du kan eliminere etterslep fra Android-enheter …

Nå: Kan du forestille deg at 92,9% av iPhone-brukere ikke hadde tilgang til nyhetene presentert i iOS 9 og iOS 10?

Fragmenteringsproblemet på Android er fortsatt like skadelig som det opprinnelig var. Den store forskjellen er at nå Android-brukere de må betale mye mer penger enn de betalte tilbake den gang for en smarttelefon som støtter oppdaterte versjoner av operativsystemet, mens en iPhone SE-bruker (399 €) for eksempel kjører den nyeste versjonen av iOS i mer enn 5 år.

For å være rettferdig er det selvfølgelig ikke alle funksjonene til iOS 10 som er tilgjengelige på alle iPhone-modeller. For eksempel er 3D Touch-funksjonen eksklusiv for iPhone 6s og senere modeller. Det samme gjelder multitasking av iPad. Dette er imidlertid noe maskinvare relatert og ikke med programvaren til hver terminal.

Spor | BGR