contadores Skip to content

IPhone er uten tvil den mest populære telefonen i verden

Når et normalt selskap lanserer en mobiltelefon i markedet, håper det ganske enkelt at den ikke vil forårsake for mye trøbbel over tid, og at den vil kunne skape overskudd. Men Apple er ikke et vanlig selskap. Når Cupertino lanserer et produkt, gjør de det med ideen om å skape et helt fellesskap av brukere bak seg. De søker at hver bruker går inn i økosystemet sitt til det punktet at den ikke ønsker å forlate, eller du kan ikke gjøre det enkelt. Og den strategien har fungert veldig bra for dem i USA.

Det kan interessere deg | Han iPhone 8 det kan komme med rare hull på skjermen

Apple har sitt største marked i hjemlandet, og sitt største samfunn. Amerikanere har alltid hatt en forutseende for produkter laget av dette huset, til det punktet å bli nesten en del av deres moderne kultur. Det er en av grunnene til iPhone er på sitt beste når det gjelder antall brukere i USA.

IPhone, en telefon som dominerer dem alle

iPhone 7

I følge studier publisert av comScore er antallet iPhone-brukere for tiden på et høyt nivå. Aldri før i historien til denne linjen av smarttelefoner i USA har disse tallene blitt nådd, som bare oppfordrer selskapet til å fortsette å jobbe med dem. Spesielt er det rundt 85,8 millioner brukere over 13 år.

I slekt | 5 grunner til at iPhone 7 Plus er bedre enn Samsung Galaxy S8

Med disse tallene er det ikke vanskelig å gjette at det er den mest populære smarttelefonen i USA, der den har en markedskostnad på 48,4%. Det få ser kommer, er det iPhone er også den mest populære terminalen i verdenOg det er nødvendig å huske at Android som sådan bare er et operativsystem. Dermed finner vi et virkelig gunstig panorama, og det sikkert vil forbedre seg ytterligere med den kommende lanseringen av iPhone 8 som allerede ryktes så mye.

Hva synes du om at iPhone er den mest populære smarttelefonen i verden?

via | MacRumors