iPhone Low Cost Mid Range, Tops-apper iPad, iOS i USA og flere nyheter

Nok en dag som kommer til en slutt, en dag full av interessante nyheter og oppdateringer relatert til Apple-verdenen. Hvis du har gått glipp av det, her er en samling med dagens beste nyheter:

Samsung prøver å latterliggjøre iPhone i nye Galaxy S4 Spot

samsung-galaxy-s4.jpg

Samsung fortsetter å markedsføre sitt nye flaggskip, Galaxy S4. I denne anledningen har selskapet lansert en TV-reklame der det prøver å lure av Apples iPhone 5, og viser noen av de eksklusive funksjonene som S4 inkluderer.

Samsung prøver å latterliggjøre iPhone i nye Galaxy S4 Spot

Lavpris for iPhone kan ikke endelig ha en så lav pris

iPhone_Low_Cost_Media_1

Alle ryktene om den påståtte iPhone Low Cost snakker om en billig enhet innen det lave området. Hva om det egentlig ikke var en så billig iPhone? Hva om det virkelig var en mellomtoner-terminal?

Lavpris for iPhone kan ikke endelig ha en så lav pris

Apple fortsetter å oppnå markedsandel i USAs smarttelefon

share_apple_use_usa_2

Markedsandelen til iOS i USA fortsetter å øke. Etter en tid med fritt fall ser det ut til at publikum vender seg til iOS og lar Android være til side. For øyeblikket fortsetter Google-plattformen å dominere, men den mister tilhengere.

Apple fortsetter å oppnå markedsandel i USAs smarttelefon

Appene for iPad + lastet ned av all tid

apps-steve-jobs.jpg

I anledning ankomst til App Store til 50.000 millioner nedlastinger, har Apple publisert en liste over de mest nedlastede appene gjennom tidene i forskjellige kategorier. Her er to av dem:

De mest nedlastede betalte appene for all tid på iPad De mest nedlastede gratis iPad-appene gjennom tidene

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!