iPhone Mini med iOS 8 flott for den yngre generasjonen

De siste månedene har det vært stor interesse for den kommende iPhone 5S, iPhone 6 og en lavbudsjett iPhone, som alle kjører iOS 7 på grunn av høstlanseringen. Har du imidlertid vurdert å lansere en iPhone Mini? . Det er jeg nesten ikke sikker på, men en designer har laget et iPhone Mini-konsept med iOS 8 som kan ha en ganske interessant appell til den yngre generasjonen. Det er nå når vi spør oss selv hvor mange lesere som ønsker å se denne ideen i virkeligheten. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone Mini med iOS 8 flott for den yngre generasjonen

iPhone Mini med iOS 8 flott for den yngre generasjonen

Noen ganger liker vi å dele konseptdesign for smarttelefoner, da noen av dem er ganske inspirerende og kan gi oss en god ide om hva selskaper kan tilby oss i fremtiden. Konseptet med iPhone Mini som vi ønsker å dele med dere alle i dag kommer fra designeren Vilim Plužarić, og hvis du tenker på det virkelig godt er dette ikke en dårlig idé i det hele tatt, spesielt med tanke på at det allerede er en “mini” -versjon av den nåværende Samsung Galaxy S4 og en HTC One Mini er også på vei.

Funksjonene i dette nye konseptet med iPhone Mini inkluderer vakre LED-lys på baksiden og berøringen av den vanlige Apple-logoen som fungerer som en kamerablits. Den har en kompakt formfaktor med samme skjermoppløsning som den nåværende iPhone 5. Mange av dere vet allerede at iOS 7 ser mye renere og flatere ut og dette Plužarić-konseptet med iOS 8 det viser oss en “ny scene”.

iPhone Mini med iOS 8 og et bredt spekter av farger

Vi må si at vi liker den brede fargen i dette iPhone Mini med iOS 8Og vi føler at en slik enhet absolutt kan appellere til det yngre publikum, sammen med eldre forbrukere, selvfølgelig. Vi vil gjerne vite din mening om en mulig versjon av iPhone Mini.

Og du,Du vil få en av disse iPhone Mini med iOS 8?