iPhone Mini viser kurvene i et nytt bilde

IPhone Mini fra manzana Det har allerede blitt vist ved flere anledninger med et særegent utvalg av slående farger, og denne gangen skulle det ikke bli mindre. Nye bilder av hva som kan være den endelige utformingen av denne iPhone Mini har nylig blitt lekket på nettet. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone Mini viser kurvene i et nytt bilde

iPhone Mini viser kurvene i et nytt bilde

Som du ser på bildet, dette iPhone Mini det vises igjen i virkelig slående og veldig livlige farger. Bildet til venstre viser oss en grønnaktig terminal helt tatovert med den allerede så vanlige firmalogoen på toppen.

Imidlertid viser modellen til venstre på fotografiet oss en iPhone Mini med en veldig slående og munter «fuchsia» berøring akkompagnert av hvite ferdige kanter.

Selv om dette kan være det definitive aspektet av den nye iPhone Mini, anbefaler vi ikke å ta slike bilder med i betraktningen, siden de kan være rygter som godt kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

iPhone Mini viser oss det mest fargerike ansiktet

I tillegg vises terminalen bakfra i disse nye bildene med det vi kan møte overfor en enkel modell av dens foringsrør og design.

Herfra, fra Planeta Red, vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til dette iPhone Mini For en røring de siste ukene rundt hele nettverket.

Og du,Hva synes du om dette mulige konseptet for neste iPhone Mini?