iPhone Pi vist i nyskapende ny design

Apple har kommet seg inn i smarttelefonens verden for noen år siden, og etterlatt sine rivaler på ryggen, men nå har ting forandret seg for mye og det ser ut til at selskapet har mistet den rette kursen som ble beitet i løpet av disse årene siden. Selv om dette som vi ønsker å vise deg i dag kan være litt av en overdrivelse, er dette nytt iPhone Pi Det vises i et nytt og innovativt designkonsept som du ikke kan gå glipp av. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

iPhone Pi vist i nyskapende ny design

iPhone Pi vist i nyskapende ny design

Dette nye telefonkonseptet, identifisert under navnet iPhone Pi, er en terminal som ikke ønsker å skille seg ut for funksjonalitet, mye mindre for sine egenskaper. Med denne nye enheten, hvorav mange detaljer fremdeles er ukjent, ønsker Apple å lansere en helt annen enhet til markedet for å skille seg fra konkurransen og gjenvinne markedet.

Som du kan i bildet som vi viser deg over samme oppføring, dette iPhone Pi forfører oss med en avrundet form og en 16: 9-skjerm. Telefonen ligner mer på et gigantisk kronometer enn en terminal selv, selv om du setter pris på bildet godt, kan du se at den fremdeles opprettholder den samme hjemmeknappen som ble brukt i tidligere enheter av selskapet.

Enheten har et kamera plassert på baksiden, selv om det er festet på en “uvanlig” måte. Det er mange brukere som tror at Apple vil lansere en ny iPhone-modell det kommende året, og at denne vil bli fullstendig ominnredet, men for øyeblikket er det ikke kjent om dette vil ha det utseendet som vi nettopp har vist deg.

Hvis dette viser seg å være det definitive aspektet av det nye iPhone Pi, Det kan forårsake enormt sinne, spesielt for brukere som leter etter ganske store skjermstørrelser for å spille videospill eller spille noe multimediainnhold.

Og til deg,Vil du se denne iPhone Pi i fremtiden?