contadores Skip to content

IPhone-sikkerhet: 5 tips for å unngå svindel-e-post

Hacker svart hatt

Svindlere som prøver å knekke svindelen sin på Apple mobile enheter søker uautorisert tilgang til brukernes private informasjon. Fra sosiale mediekontoer til kredittkort, gjennom iCloud-legitimasjon, Apple ID og mye mer. Det er mange typer svindel relatert til iPhone og iPad, men også mange metoder for å unngå dem.

Blant de vanligste svindelene er phishing-e-postmeldinger som prøver å “fange” ofrene ved å sende E-postmeldinger som ber om legitimasjon og andre private data.

Uten ytterligere forsinkelse begynner vi med 5 sikkerhetstips for å unngå e-post svindel på iPhone, iPad og iPod touch mobile enheter.

Det kan interessere deg | De 3 morsomste iPhone-svindelene på internett

1. Kontroller avsenderens e-postadresse

Hvis du tror du har mottatt en uredelig eller tvilsom e-post, bør du gjøre det sjekk e-postadressen til personen og / eller selskapet som har sendt deg e-posten. For å gjøre dette, trenger du vanligvis bare å trykke på avsenderens navn, rett ved siden av “Fra:” -delen.

2. Legg merke til søksmålet

Det er e-poster som ber om bekreftelse av kjøp av en applikasjon, et produkt, etc. Noen e-postmeldinger ser virkelig ut som Apple-regninger, så det er praktisk at du tar hensyn til produktene du angivelig har kjøpt for å vite om det er en svindel eller ikke.

3. Forsikre deg om at du er den eneste mottakeren

Apple (eller noe annet selskap) sender aldri masse e-post til dusinvis av mennesker. Hvis du ser at det er mange e-postadresser i delen “Til:”, er det derfor en svindel.

4. Se på hilsenen hans

På bildet av svindel-e-posten som vi legger ved, ser vi hvordan selskapet i en antatt PayPal-e-post hilser som “Hei kjære bruker”. De bruker aldri denne typen hilsener. Alltid de vil adressere deg ved navn og / eller etternavn. Vær veldig forsiktig fordi hvis du gir dataene dine, kan hackere selge legitimasjonen.

5. Kontroller formatet

I denne e-postmeldingen du ser på bildet, er adressen “[email protected]” veldig mistenkelig, men det samme er formatet. I dette tilfellet er designet slett ikke som formatet til PayPal e-postmeldinger.

Spor | iDropNews