IPhone X glitch betyr at samtaler ikke kan besvares

IPhone X glitch betyr at samtaler ikke kan besvares

I løpet av de siste månedene, siden den offisielle lanseringen av iPhone X, har vi sett hvordan En enorm serie med feil, feil og feil fulgte opp for stabiliteten til iOS 11. Det hele startet med batterispørsmål, fulgte opp med kalkulatorfeilen, så kom det en feil i autokorrekt funksjonalitet og til slutt samtalefeilen på iPhone 8.

Nå må vi legge til en ny kjennelse på listen. Denne gangen, fører til at brukere blir fratatt en av de viktigste funksjonene til en mobiltelefon: besvare anrop. Denne nye feilen påvirker bare iPhone X.

Denne nye feilen i iPhone X-systemet gjør ikke annet enn å bekrefte mistankene våre, iOS 11 trengte mye mer forbedringer for å passe til hver eneste iPhone-modell fra Apple. Kanskje var selskapet for forhastet med å introdusere mobilprogramvaren sin.

Det kan interessere deg | Er iOS 11 den mobile programvaren med flest feil i historien?

Feilen som forhindrer besvarelse av anrop på iPhone X

Noen brukere av iPhone X har rapportert dette problemet som gjør det umulig å svare på anrop på iOS 11. Interessant nok, med dette systemfeil, Under en samtale vibrerer og ringer iPhone X, men ingen informasjon om det anropet vises på skjermbrukergrensesnittet.

Men dette er ikke en isolert feil fra et par feil enheter, nei. Ingenting er lenger fra virkeligheten. I de offisielle Apple-fora meldinger er samlet inn fra over 100 brukere rapporterer det samme problemet på sin iPhone X.

Det ser ikke ut til å være noen løsning på problemet

Som rapportert via Softpedia, kan denne rare og ubehagelige feilen være midlertidig løse gjennom en enkel omstart av iPhone X. De hevder imidlertid at denne løsningen bare er effektiv ved noen anledninger.

En annen anbefaling fra en av Apple-forumets fellesspesialister antyder at brukere som er berørt av dette problemet, bør gjøre det gjenopprette iPhone X fullstendig å løse problemet og kunne svare på samtalene dine.

“Jeg har prøvd alle mulige alternativer for å løse problemet. Jeg har kontaktet Apple, og de har ingen løsning, ingen respons.”

Apple har ennå ikke kommentert saken., men tar hensyn til alvorlighetsgraden av denne nye feilen i iPhone X-systemet, vil selskapet presentere en ny oppdatering til iOS 11 umiddelbart. Ser vi lanseringen av iOS 11.2.5 før neste uke?