contadores Skip to content

IPhone X og iPad Pro, årets skjermer, hvor er Samsung?

iPhone X Samsung OLED-skjerm

Det er mange teknologirelaterte hendelser som foregår gjennom året, og en av dem har tilbudt Apple et par ganske kule premier …

SID (Screen Information Society) har gitt iPhone X og iPad Pro pris for “Årets skjermbilder” under deres Display Industry Awards-arrangement. Og fra Samsung … ingen tegn.

Arrangementet ble holdt i løpet av skjermenes uke, et show som hvert år samler hundrevis av fans, nysgjerrige og eksperter på emnet. Prisene Apple har mottatt i denne konkurransen er basert på “høy kvalitet, arbeid med innovasjon og teknologiske fremskritt” i displayindustrien for teknologienheter.

Det kan interessere deg | Farvel til Samsung: LG vil begynne å produsere iPhone-skjermer i år

IPhone X og iPad Pro har de beste skjermene på markedet

Sannheten er at denne nyheten fremdeles er nysgjerrig, fordi OLED-skjermene til Apples iPhone X har vært det laget av Samsung selv. Er det mulig at de lager bedre skjermer for iPhone X enn for sine egne terminaler?

“IPhone X er det første produktet av Apple-smarttelefoner som perfeksjonerer visjonen om en telefon som er på hele skjermen, uten fysiske elementer, tastaturer eller funksjonelle knapper. Super Retina-skjerm med oppløsning på 458 ppi og det første OLED-panelet gir nøyaktige farger, ekte sorte og et omfattende fargebehandlingssystem. ”

For sin del vant iPad Pro også i sin kategori for å tilby betydelige teknologiske fremskritt takket være ProMotion-skjermen, True Tone-teknologien og 120Hz støtte på 10,5-tommers og 12,9-tommers nettbrett.

“Tilgjengelig i 10,5 tommer og 12,9 tommer, begge nettbrettene har samme pikseltetthet på 254 piksler per tomme (ppi), og gir henholdsvis 3,7 millioner og 5,6 millioner piksler.”

Skjermene til iPhone X og iPad Pro er de beste du kan finne på markedet. Men det er fortsatt overraskende at Samsung og den nye Galaxy ikke har mottatt denne prisen for sin fargenøyaktighet, lavere refleksjon og større synlighet utenfor. Fra DisplayMate definerte de det faktisk som “visuelt ikke skille ut fra perfeksjon”.

Spor | SID