contadores Skip to content

IPhone XR er i stand til alt dette med kameraet

IPhone XR gir kanskje mer å snakke om enn sin eldre bror som har vært på gaten siden september. Hvis det er klassisk design, men med det fargerike preget, er den enestående skjermstørrelsen, prosessoren som er i stand til å overraske oss eller kameraet ditt. Ja, det er strømmet elver med blekk over det, noe som kanskje ikke skiller seg for mye fra iPhone XS.

Til tross for at du har hatt et enkelt objektiv, kan du bruke portrettmodus og dybdekontroll for vakre effekter. Behandlingsnivået skinner i stor høyde, og det er noe brukerne drar nytte av for å få i seg så mye juice som mulig. Et bevis på dette er utvalget av øyeblikksbilder som nylig er publisert, og viser hvor langt du kan gå.

Det kan interessere deg | Dette er de beste alternativene til AirPods 2

Dette er de utrolige bildene brukerne tar

Under den velkjente #shotoniphone-taggen blir bilder publisert på Instagram og Twitter som viser oss alt dette kameraet, i gode hender og med en riktig utgave, er den i stand til å gjøre.

Til tross for ryktene, er mye forventet av dette apparatet til jul. Det kan være alternativet i pris og fordeler for noen brukere som fra Android har tenkt å gjøre spranget til sin første iPhone uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller kraft.

via | Mac-rykter

Forrige artikkelKan Final Cut Pro brukes på iPad eller iPad Pro?Neste artikkelDette er prisen på hver iPhone justert i dag

Jeg snakker med iPhone, iPad og Mac. Nysgjerrig angrende og musiker på fritiden.