IPhonen din kjenner igjen hunden eller katten din takket være iOS 13

IPhonen din kjenner igjen hunden eller katten din takket være iOS 13

Apple har implementert et nytt kunstig intelligensalgoritmesystem i iOS 13 som gjør det mulig for din iPhone oppdage hunden din og katten din.

Men disse endringene vil ikke bare være til stede i Bilder-applikasjonen, de vil også være det tilgjengelig for tredjeparts applikasjoner. Og dette kan være veldig lekent.

Faktisk hadde Photos-applikasjonen allerede en funksjon som gjorde det mulig å oppdage katter og hunder på bilder. Du kan prøve det, skriv inn “hund” eller “katt” i søket etter bilder.

Det kan interessere deg | 7 nye funksjoner på iOS 13 og iPadOS som du kanskje har oversett

Du vil ha det veldig fint med de nye dyre-appene

Endringen i iOS 13 vil bety at utviklere vil kunne lage sine egne applikasjoner med dyregjenkjenningsfunksjoner takket være plattformen. Apple-visjon. Med andre ord, appene vil ha sitt eget kamera for å få øye på dine lodne firbeinte venner.

Dette vil gi visse fordeler for brukere som eier kjæledyr. Vi snakker om en endring som vil introdusere nye apper i App Store (og oppdatere de som allerede er til stede) som vil være like smarte og like gode til å gjenkjenne ansiktene til hunder og katter som Apples native apps på iOS.

“Apple treffer det med CoreML, Metal Performance Shaders og Vision-plattformen. Du tror ikke på meg? Inn i VNAnimalDetectorCat. Det er en tilberedt kattedetektor i iOS 13. Gud, jeg elsker fremtiden. ”

Vi vil se hva slags apper fremtiden til App Store har i vente for oss, men dyreelskere vil sikkert glede seg over disse endringene som vil bringe oss nærmere, enda mer så, til våre bedårende små dyr.