iPhoner til $ 99 og med 5 nye farger

manzana vurderer et nytt forslag der nye retningslinjer er satt ut som kan gjøre markedet for iPhone. Det er folk som tror at Android ligger over iOS blant annet på grunn av prisen på terminalene deres, fordi hvis forslaget ble akseptert, ville de to blitt bundet med tanke på økonomi, så vi ville delta på en ny kamp mellom Android vs iOS.

Forslaget er basert på lansering av iPhones med følgende spesifikasjoner:

  • iPhones med et bredere spekter av farger inkludert 5 eller 6 forskjellige farger.
  • iPhones med en pris på 99 dollar.
  • iPhones med 4,7 og 5,7 tommers skjermer å konkurrere i phablet-markedet.

Dette betyr ikke at en enkelt terminal inkluderer alle disse spesifikasjonene, men heller at dette refererer til flere terminaler, fargene kan brukes av alle, men i løpet av pris og tommer snakker de tydelig om smarttelefoner og phablets.

Det som ennå ikke er klart, er at salgsprisen er $ 99 gratis, eller at denne prisen er med en varighetskontrakt, men tar i betraktning at du allerede kan skaffe iPhones for den prisen og kontrakten … ville det ikke være nytt, og vi foretrekker å tro at de vil være frie.

Dette bildet er en gjetning om hvordan fargede iPhones ville se ut

Det er ennå ikke bekreftet at dette nye spekteret av iPhone bli akseptert siden Apple ikke har tatt en konkret avgjørelse. I følge analytikere trenger selskapet billigere terminaler for å øke salget og dermed redusere markedet for Samsung, og det er tydelig at med prisene, fargene og skjermene blir Apple inspirert av sin rival og sannheten, en endring som dette kan muligens komme salget av iPhones til gode. siden Samsung har overgått Apple blant annet for sitt brede spekter av telefoner.

Apple, hvis salg har falt kraftig siden 2010, vil ikke ha noe annet valg enn å gjøre tiltak for å dempe denne situasjonen, og vi kan ganske snart komme til å gi deg nye nyheter om en mulig reduksjon i prisene på terminalene de selger. For øyeblikket og i følge ryktene, ville denne endringen av “holdning” skje rundt neste vinter.