IPhones-batteri støtter ikke den sjette betaen til iOS 7

For noen dager siden overrasket Apple oss ved å lansere en ny beta av iOS 7, nærmere bestemt sin sjette versjon. Ingen av oss forventet at selskapet hadde alt dette klart for utviklere på så kort tid, og selv om det ikke inneholder store endringer ettersom det bare løser problemer, har det vært en hyggelig overraskelse.Noen av problemene som er løst, er direkte relatert til iTunes og iCould, men kanskje manzana har hastet med å lansere sin sjette versjon av iOS7, for i henhold til hva de forteller oss, har den fikset noen små feil, men den har forårsaket ganske alvorlige problemer. I følge ganske mange brukere forsvinner iPhone-batteriet med den nye betaversjonen, i tillegg til at denne betaen ikke fungerer som den skal i noen tilfeller.

Når det gjelder batteriproblemet, er det direkte relatert til dets autonomi, noe som er spesielt redusert, spesielt for iPhone 4S-modellen, som vi kan lese i forumene. manzana. Selv om det i tilfelle av iPhone 5 er færre klager, er de også eksisterende, så tilsynelatende har det påvirket alle iPhones, selv om det i større eller mindre grad er. Det beste rådet jeg kan gi deg er at hvis du har en iPhone, ikke glem laderen hver gang du går ut av huset, og vi må vente til manzana Finn en løsning.

Forhåpentligvis løser de alt dette innen 10. september, og det er da den endelige versjonen deres forventes å bli presentert i tillegg til de nye iPhonene som iPhone 5C og iPhone 5S.