contadores Skip to content

IPod Touch Maxi eller iPad Mini? La oss reflektere

Aldri før han lanserte et Apple-produkt, kjempet han hånd i hånd med et annet firmaprodukt. Lanseringen av iPad Mini kan være den første som forårsaker dette, og kan spesifikt bekjempe og bremse salget av et produkt som ble oppdatert for kort tid siden: iPod Touch.

Hvis vi oppsummerer litt, ser vi at modellene som hadde dukket opp på iPhone 5 ble antatt å være helt falske, selv om det endelig ble oppdaget at det ikke var slik, og at de virkelig viste det virkelige utseendet som enheten endelig har. Det samme kan skje med modellene til iPad Mini som sirkulerer på Internett og kanskje neste dag 17, dagen presentasjonen er forventet, kan vi legge igjen tvil.

IPad Mini eller iPod Touch Maxi?

De siste modellene som har dukket opp, de viser knapt estetiske endringer sammenlignet med den nye generasjonen iPod Touch. Den viktigste forskjellen er den forskjellige skjermstørrelsen, der den store forskjellen mellom de to produktene kan ligge, selv om dette allerede vil være et spørsmål om hvordan applikasjonsutviklere drar nytte av en større skjerm.

Saken er det allerede noen sier at iPad Mini kan betraktes som en iPod Touch Maxi, på grunn av få forskjeller mellom begge produktene. Dette skjedde virkelig allerede, da Apple introduserte den første iPad, selv om endelig forskjellene mellom de to produktene var større enn først antatt. Når disse tingene skjer, har vi følelsen av at folk ikke har noe minne og snart glemmer den siste tiden.

Når det gjelder de mulige egenskapene til den nye iPad Mini, har det vært mye snakk, men det er slett ikke klart. Det eneste som ser ut til å være ganske tydelig, er det vil ha en 7,85-tommers skjerm med en oppløsning på 1024 × 768 piksler. Når det gjelder prosessoren er det mange tvil: noen kilder forsikrer at den vil montere A5-prosessoren som allerede inkluderer iPhone 4S eller iPad 2, mens andre spår at den vil bære en A6 akkurat som iPhone 5. App Analytics har oppdaget at det er to modeller, en iPad 2.6 og iPad 3.6, som har henholdsvis A5 og A6, slik at Apple kan jobbe med flere forskjellige prototyper. Sannsynligvis vil kameraet være likt det på iPad 3 med 5 megapiksler, og selvfølgelig ville det ha 3G / LTE-tilkobling siden det ville være et ideelt apparat for mobilitet.

Selv med noen kjennetegn i luften, er den største ukjente som har kommet til nå, prisen på enheten. De viktigste rivalene for å kjempe er Googles Nexus 7 og Amazons Kindle Fire HD, begge enheter som selger for rundt 200 dollar. Hvis Apple ønsker å få fotfeste i denne sektoren, bør den konkurrere med en lignende pris, mellom $ 200 og $ 300. Noe som virker litt komplisert, når den mest grunnleggende iPod Touch akkurat nå har en startpris på 299 dollar hvis vi går til den siste tilgjengelige generasjonen.

Hva kan Apple gjøre for å konkurrere i dette markedet uten å skade salget av iPod Touch? Hvordan vil du kunne differensiere begge produktene mer? Jeg gjentar at de ser ut for meg to enheter rettet mot folk som leter etter forskjellige ting, selv om de på en måte er i stand til å gjøre de samme tingene.

Hvis alle ryktene er sanne, vil vi om noen dager fjerne all tvil.

Viktig oppdatering

Det er OFFICIAL: iPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini