Ironisk nok er iPhone sikrere takket være Android

Ironisk nok er iPhone sikrere takket være Android

Google har kunngjort at den vil utvide støtten til den Avansert beskyttelsesprogram for originale iPhone- og Apple iPad-applikasjoner, inkludert Mail, Kalender og Kontakter. På denne måten gjør Android iOS mye sikrere, nysgjerrig.

For alle de som ikke er kjent med Googles Advanced Protection Program, er det et produkt designet for høyprofilerte brukere som trenger så mye beskyttelse som mulig i møte med hackerangrep.

Dette er en spesielt nyttig sikkerhetsfunksjon for journalister, aktivister, bedriftsledere og andre brukere som føler seg utsatt for mulige angrep og sikkerhetsbrudd.

Det kan interessere deg | iOS 11 trumfer Android Oreo: 76% installasjon kontra 5%

Slik fungerer Googles avanserte beskyttelsesprogram

Advanced Protection Program tilbyr brukerne den sterkeste sikkerheten fra Google mot phishing og uredelig kontotilgang ved å bruke to sikkerhetsnøkler og begrensninger for hvilke applikasjoner og tjenester som har tilgang til Google-innhold. Og ja, dette systemet vil også forbedre iOS-sikkerheten.

Tidligere tillot Googles avanserte beskyttelsesprogram bare Android-brukere å bruke Google-applikasjoner. Men nå tjenestene til dette kraftige sikkerhetssystemet vil bli utvidet til å være kompatible med innfødte Apple-apper på iOS-enheter som iPhone, iPad og iPod touch, slik at brukerne ikke trenger å endre bruksvanene sine.

Fra nå av kan Mail, Kalender og Kontakter applikasjonene til iOS få tilgang til data fra Gmail, Kalender og Kontakter fra Android-smarttelefoner og nettbrett. Brukere kan lære mer om Googles avanserte beskyttelsesprogram på dette nettstedet. Hva tenker du om sikkerheten til iOS og Android?

Spor | Macrumors