free estadisticas Saltar al contenido

iSleep Sphere 2 for iPad, den perfekte appen for å sove bedre og slappe av

marzo 31, 2020

Hvis gutta på Atom Studios kan være stolte av hva som helst, er det at de har solgt mer enn 250 000 eksemplarer av applikasjonene sine over hele verden for å hjelpe iOS-brukere med å sove. Det er faktisk den nest mest populære typen applikasjoner blant de som designer (de første er navigasjon) og resultatet av opplevelsen av å ha publisert så mange produkter av denne typen blir født iSleep Sphere 2.

iSleep Sphere 2 iPad

iSleep Sphere 2 er virkelig enkel og enkel å bruke, i motsetning til andre applikasjoner av denne stilen, som går tapt blant for mange alternativer. Her er mekanikken direkte og enkel. Du har en stor sfære delt inn i fire deler med en sentral knapp. Ved å trykke på denne knappen begynner appen å høres automatisk, slik at brukeren kan endre lydene i sfæren ved å trykke på de forskjellige segmentene som komponerer den. Trykk på sentralknappen igjen vil slå seg av. Den har også en tidtaker for å programmere tiden vi vil at appen skal høres ut. Etter den tid vil lyden gradvis dempes til den slutter å høres helt ut.

iSleep Sphere 2 Den tillater mange flere alternativer, og det er at den inneholder en kraftig miksertype blandebatteri som lar oss enkelt endre volumene av musikkspor, omgivelseslyder og binaural bølger. Og det er her vi vil ha maksimal kraft, siden vi på denne måten kan konfigurere unike lydbilder etter vår smak, og gi mer eller mindre tilstedeværelse til den binaural lyden (som er det som virkelig får oss til å sovne eller slappe av) eller til bakgrunnslydene ( at i tillegg til å gi skjønnhet til lyden vi lytter til, blir den binaurale tonen ikke verdsatt)

Denne iPad-appen inneholder en grunnleggende lydpakke designet for å sove og slappe av, men fire andre er tilgjengelige (som et kjøp i appen til € 0,79) som vil tillate oss å oppnå spesifikke mål, for eksempel å lette konsentrasjonen når vi studerer, løser problemer eller eliminerer stress.

Som et sammendrag, iSleep Sphere 2 er den mest nyttige og morsomme applikasjonen, og med utmerkede garanterte resultater.

NOTE: I anledning lanseringen av iSleep Sphere 2, den originale applikasjonen iSleep Sphere er senket til 50%:

Del denne flotte iPad-appen med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!