Bending iPad Pro

Ja, den nye iPad Pro ser ut til å brette lett

Bøyer iPad Pro

Apples elegante design har aldri sluppet unna kontrovers. En av de mest populære var “Bendgate”, tilbake i 2014, da iPhone 6 og 6 Plus ble kunngjort. Den større modellen viste seg å brettes når den bæres i lommene, og dette førte til klager fra brukerne. For å fikse det, introduserte Apple 7000-serien aluminium i iPhone 6S og 6S Plus, som teknisk sett viste seg å være 3 ganger sterkere, og slik forsvant problemet.

Var i 2018 igjen, med lanseringen av iPad Pro på slutten av året da alarmene gikk av igjen, og er at enheten igjen pleide å bøye seg i trykksituasjoner med middels letthet. Apple fortsatte med å erklære at dette var normalt og at det ikke påvirket fordelene i det hele tatt, siden det var noe som ble gitt å bruke.

Nå, i midten av 2020 og med den nye iPad Pro nettopp utgitt, var det bare et spørsmål om å vente på at brukerne skulle begynne å teste motstanden til dette nye nettbrettet. Det tok ikke lang tid før YouTube-kanalen EverythingApplePro begynte å jobbe for å se om noe hadde endret seg i løpet av halvannet år siden lanseringen av den forrige modellen.

Det kan interessere deg | Universelle kjøp er nå tilgjengelige i iOS App Store, iPadOS og macOS

Som man kan se alt forblir det samme. IPad Pro fortsetter å bøye hvis vi bruker litt kraft på den, akkurat som i forrige generasjon. Burde Apple ha gjort noe for å fikse dette? Kanskje, kanskje ikke.

IPad-en er ikke en enhet som vi skal ha i en bukselomme, i beste fall vil vi bære den i en ryggsekk, sikkert polstret og kanskje til og med med et deksel, så ikke noe av dette skal skremme oss. Ingen i sitt rette sinn bortsett fra YouTube-kanalene som gjør stresstester som den som er vist over, kommer til å bøye iPad-en deres med vilje, og selv om den ender opp med å generere litt spill dag for dag det er ikke noe som vil påvirke bruken i det hele tatt, ikke engang utseendet.

Noen råd for å unngå dette? IPad (og mer Pro-modellen) er en enhet som koster mye penger og det som hvert stykke moderne teknologi du må ta vare og vedlikeholde, så når det er mulig, få en god sak for ham, og du vil se hvordan iPad-en ikke brettes til tross for bruken.