Ja, det er: de beste gratis spillene i App Store for katter

kattespill

Katter er et flott selskap for mennesker, og selv om de er kjent for sin kulde eller ujevnhet i det meste av sin tid, er virkeligheten at disse unike kattene er vanligvis mer lekne enn mange tror. Og selv om det virker som en vits, er det applikasjoner som kan hjelpe deg å se denne morsomme siden av kjæledyret ditt.

Det er riktig, i App Store er det noen applikasjoner i spillstil for katten din. Disse applikasjonene har en veldig spesiell stil, siden intensjonen er å holde oppmerksomheten til “pussycat” mens du kan se hvordan den virkelig fungerer, bruk litt tid med latter og en fantastisk oppdagelse. Så vi har allerede godkjent de nyeste gratis applikasjonene for deg ta gamersiden ut av kjæledyret ditt.

Mus til katter

Dette 2D- og HDR-spillet har 11 forskjellige nivåer, det er optimalisert for katter, fordi dets unike animasjon, tidtaker og animasjoner ikke blir lagt merke til av kjæledyret. Du har noen kjøp i appen for å kunne låse opp lyder og flere nivåer, men den gratis versjonen vil absolutt være et godt alternativ.

Last ned her.

mus for katter ios

Mus i ost

Dette andre 3D-musespillet, er designet for å utfordre kjæledyret ditt til det høyeste nivået. Intensiteten og vanskeligheten med dette spillet er basert på å fange flere mus som dukker opp fra osten, slik katten din gjør det, farten vil øke, kompliserer din lille venns liv.

Spillet er gratis, og du kan laste det ned her.

Mus for katter ios

Friskies Jitter Bug

Hvis det er et populært spill blant katter, er dette det. I motsetning til de tidligere, her byttedyr er feil som går på skjermen. De forskjellige insektene beveger seg raskt og forskjellige animasjoner som får katten din til å leke på en veldig avansert måte, du kan til og med dele poengsummen din på Facebook!

Smash bugs her.

Friskies JitterBug ios

Kattefiske 2

Nestle Purina og Friskies har gått på jobb, ikke bare med mat til katten din, de har også fått med seg et poengspill for katten din å bruke potene på enheten din. Dette spillet, som de forrige, består av å fange … fisk, fisk? Ja! Fantastisk gullfisk! I tillegg har den nyheten å tiltrekke oppmerksomheten til katten din med lyder når den har sluttet å spille i 30 sekunder, slik at den kommer tilbake for å være interessert i spillet og fortsett å legge til poeng.

Du kan fiske den her.

Kattefiske 2 ios

CatzPlay

Endelig dette spillet sett de tre foregående karakterene sammen og favoritter for katten din: insekter, mus og fisk. Men den har også et interessant lys som kan tiltrekke deg oppmerksomhet. Alt sammen med egenskapene til de andre spillene, men i dette er designene ikke så gode. Selv om, dette spillet er vurdert til nesten 5 stjerner, og det er derfor det blir en av brukernes favoritter.

Prøv det gratis her.

CatzPlay ios

Vi håper at disse spillene kan gi deg en morsom og hyggelig tid i selskap med katten din. Alle disse applikasjonene er tilgjengelige for iPhone og iPad, men jeg anbefaler at du bruker dem på iPad for en bedre opplevelse. Og snakk om spill, ikke glem å finne ut om nyhetene som Call of Duty Mobile har og hendelsene i februar.