Ja, iPad Pro kan brukes som en kjøleskapsmagnet

iPad Pro

7. november ble den nye iPad Pro offisielt utgitt. Den nye Apple-modellen for sin nettbrett tilbyr en komplett redesign over forgjengerne og er den den største endringen gjennomgått siden iPad ble introdusert i 2010. Brukere over hele verden har anerkjent disse nye funksjonene med stor etterspørsel i Apple Online Store for produktet i sine forskjellige størrelser og lagringsalternativer.

De viktigste endringene av denne nye iPad Pro er på skjermen og i utformingen av kroppen. Nå, det nye Liquid Retina-displayet gir reduserte bilder, og resulterer i at startknappen forsvinner. I tillegg har vi også et aluminiumshus som etterlater de avrundede kantene for å flytte til flatere som minner om de vi finner på iPhone-linjen fra iPhone 4 til iPhone SE.

Noe som imidlertid spesielt har fått øyet, er antallet magneter som den nye iPad Pro har inne og styrken til disse. Funksjonen til disse er å kunne plassere tilbehøret på en enkel og trygg måte, men det vi ikke forventet er som gjør at iPad Pro kan bli en kjøleskapsmagnet. Styrken på magnetene deres er slik at de kan holde nettbrettet sitt fast på en overflate som er så underlig som dette, selv om det ikke anbefales spesielt.

Foto: Charlie Sorrel / Cult of Mac

Det kan interessere deg | Bare 1 av 3 personer ser iPad Pro som en erstatning for datamaskinen

Selv om de er sterke nok til å holde iPad på et slikt sted, det er veldig lett å se hvordan den havner på bakken sekunder senere. Og det sier seg selv at garantien ikke dekker bruk av iPad Pro som kjøleskapsmagnet, så hvis du prøver det, bør du ha hendene klare til å unngå et mulig dødelig utfall.

Kilde | Cult of Mac