contadores Skip to content

Jailbreak-verktøyet for iOS 10.1.1 er nå tilgjengelig

Apple hevder det iOS 10 det er den beste versjonen du har laget av ditt mobile operativsystem. Det er ikke tvil at gir mange ytelsesforbedringer og grensesnittendringer å tilby en hyggelig opplevelse, som disse 5 nyhetene som vil gjøre deg forelsket.

Siden den ble utgitt, iOS 10 har presentert ganske mange feil Og Apple har blitt tvunget til å gi ut oppdateringer som løser problemene. Derfor det tok ikke lang tid før iOS 10.1 kom, for å korrigere Bluetooth-tilkobling, blant andre bugs.

Så kom oppdateringen til iOS 10.1.1 som ifølge Apple var ute etter å løse et problem med Health-appen, men i virkeligheten handlet det mer om å rette opp en mer alvorlig feil enn det virket. Men nå kommer en nyhet som sikkert mange av dere ventet på: jailbreak av iOS 10.1.1 er allerede en realitet.

hvite iphone kjeder

iOS 10.1.1 er allerede jailbroken og er nå tilgjengelig for alle

For noen uker siden ankom offisielt oppdateringen til iOS 10.2 for iPhone og iPad, som bringer nyheter som 100 helt nye emojier eller sikkerhetskopier tusen ganger sikrere. Utnytter denne nye versjonen, Apple kunngjorde at det slutter å signere iOS 10.1 og 10.1.1, noe som innebærer at brukerne ikke lenger vil kunne gjøre en nedoveroppdatering etter å ha installert iOS 10.2.

Men i dag kommer jailbreak av versjon 10.1.1, fra hånden til Luca Todesco, hackeren som har blitt kjent for å kunne låse opp Apple-enheter og ofte ikke lanserer verktøyene for det. Imidlertid lanserer han i dag sin egen julegave i form av første versjon av Yalu, det er klart tilgjengelig fra deres hjemmeside.

For øyeblikket fungerer det bare inn iPhone 7 med iOS 10.1.x, Dessuten iPhone 6s og iPad Pro med alle versjoner av iOS 10. Dette verktøyet, som forfatteren understreker at er i beta, er det å jailbreak iOS 10, men det fungerer også til iOS versjon 10.1.1.

jailbreak 10-1-1 Todesco

Vi må ta hensyn til det Yalu Det fungerer ikke å koble enheten til datamaskinen og trykke på knappen med alternativet “Jailbreak”, som det skjer med andre nyere verktøy. For installasjon Yalu, det er nødvendig å bruke “Cydia Impactor”, som er oppdatert for å arbeide med denne metoden.

Et poeng å merke seg er at Dette jailbreak krever at appen kjøres hver gang enheten slås av, Siden det er semi-bundet. Henviser til installasjon av tweaks, må du ha litt tålmodighet fordi du fremdeles ikke kan installere mange. Dette er fordi “Cydia Substrate” er ikke oppdatert ennå.

Todesco kunngjør at det jobber med støtter flere enheter, selv om du må være tålmodig. Det viktige er at vi i det minste allerede har jailbreak tilgjengelig for iOS 10.1.1.