Jawbone Up vs FitBit One

I dag har vi brakt deg en grundig analyse av armbåndet Kjevebenet opp og nå skal vi sammenligne det med en av de store konkurrentene, FitBit One. Som vi ser fortsetter enheter av denne typen å vises, og vi antar at det vil være flere og flere modeller som vi kan finne på markedet.

FitBit One

Når vi snakker om begge enhetene som en skritteller, Jawbone Up det ser ut til å være betydelig mer upresist enn Fitbit En. Vi nådde denne konklusjonen ved å verifisere at med Jawbone Up kan vi nå målet om å utføre 10.000 skritt om dagen mye oftere enn med FitBit One selv om vi ikke endrer vaner. Det er dette som får oss til å tro at presisjonen til Jawbone Up som skritteller er den ikke nøyaktig sammenlignet med FitBit One.

Et poeng som vi finner til fordel for FitBit One er at den har en OLED-skjerm som gir oss et øyeblikkelig syn på resultatene vi oppnår i løpet av dagen uten behov for å synkronisere den med mobilen for å oppnå disse resultatene som om det skjer med Jawbone Up. Han FitBit One Det viser oss all informasjon samlet inn OLED-skjermen ved å trykke på en knapp, i tillegg til å tilby informasjon om forbrente kalorier som Jawbone Up lager ikke.

FitBit One

Funksjonen for å overvåke søvnen, hvis det er mye mer behagelig i Jawbone Up det i FitBit One. Dette er fordi han Jawbone Up Det er direkte på håndleddet, og for å skifte til den modusen, alt du trenger å gjøre er å trykke på den ensomme knappen fra kjevebenet Opp.

FitBit One er betydelig mer tungvint i denne forbindelse ettersom den krever at enheten plasseres i en spesiell veske som er pakket rundt håndleddet og festet med borrelås.

Informasjonen innhentet fra Jawbone Up, når den vises gjennom appen som følger med enheten, er den også mye mer nyttig enn versjonen FitBit One , spesielt informasjonen om søvnmodus.

Jawbone UpJawbone Up

Til syvende og sist Jawbone Up det er et livsstilsprodukt. Det er designet slik at utseendet passer perfekt til vårt daglige liv, samtidig som det gir informasjon om livsstilen din. Selv om informasjonen den gir ikke er den mest nøyaktige som vi kan finne i markedet.

Han Fitbit enSnarere er det mer et verktøy, noe som fungerer slik at du kan forbedre livsstilen din. De to modellene de kan gjøre lignende ting, men tilfellet FitBit One det er mye mer nøyaktig i informasjonen den gir.

Oppsummert Jawbone Up er vakrere, men mindre presise Fitbit den er “grovere”, men mye mer presis.