iPad Air con Touch ID

Jeg håper Apple lanserer en iPad Air med Touch ID under skjermen som denne

iPad Air med Touch ID

I følge forskjellige rykter kan Apple i 2020 overraske oss med en andre lansering av sin populære iPad. Som det har blitt lekket de siste dagene, vil dette ha en 10,8-tommers skjerm og en A12-prosessor, og i likhet med iPhone SE vil den bli tilbudt til en veldig rimelig pris.

I tillegg til alle de ovennevnte funksjonene, som i tilfelle av den mest basale nettbrettet til merket allerede virker tilstrekkelig, antas det også at Apple kunne presentere en fjerde generasjons iPad Air med en Trykk på ID-fingeravtrykksleser. I dette stadiet av rykter er det nettopp når konseptene oppstår med kunstnerne som styres av hva de mest pålitelige lekkasjene lager sine designforslag.

Dette ville være iPad Air med Touch ID

Ved denne anledningen innfelte 3D-designer Robert Hallon en iPad Air med en Touch ID-sensor plassert under skjermglasset. Andre funksjoner i dette designet ligner tidligere iPad Air-modeller. Med noen modifikasjoner, for eksempel et frontkamera og et bakkamera. Men i motsetning til iPad Pro, er det lite sannsynlig at den nye iPad Air har LiDAR-skanneren, som Apple begynte å bruke på denne enheten og også er forventet for iPhone 12.

IPad Air-konsept.

IPad Air-konsept med Touch ID

iPad Air 2020

iPad Air-konsept

Gitt denne muligheten, er det filtre som fremdeles diskuterer om Apples implementering av fingeravtrykkskanning på skjermen vil kreve å hvile en finger på en bestemt del av den, i motsetning til dens enkelthetsforutsetning, eller om kanskje hele skjermen vil fungere som en gigantisk fingeravtrykksleser, som vil være flott fra et brukbarhetssynspunkt,

Til tross for sine proffer, var ikke iPad Pro 2020 den store oppdateringen som folk forventet. Men Apple kunne ha reservert de mest spennende nettbrettfunksjonene for iPad Air-linjen senere i år. Vil det ligne dette konseptet?