“Jeg kan ikke operere den, han er sønnen min”, den siste virale gåten på Instagram Stories

En ny gåte vekker spesiell interesse de siste ukene på sosiale nettverk. Det handler om siste virale gåte som sirkulerer på Instagram Stories og som sier: “Jeg kan ikke operere det, han er sønnen min”, Blant andre ord.

Denne typen gåter har blitt sett mye de siste månedene som innhold som brukere laster opp til sine Instagram-historier. Operasjonen er alltid den samme, de klatrer på gåten og utfordrer noen til å svare på den, hvis de ikke lykkes, må de laste den opp til en historie og utfordre en annen.

På denne måten går det viralt, og det vil være sjeldent for noen av dine instagram kontakter Jeg ville ikke ha lastet den opp til en av Instagram-historiene hans. Sannheten er at det er et annet innhold som får brukeren til å tenke det riktige svaret.

Bilde - "Jeg kan ikke operere det, han er sønnen min", den siste virale gåten på Instagram Stories

Hvem andre kan operere på barnet?

Å kjenne til svar på denne gåten, først må vi vite hva det er som utgjør og sier slik: ”En far og sønnen hans reiser med bil og har en alvorlig ulykke. Faren dør og sønnen blir ført til et sykehus fordi han trenger en fullstendig akuttoperasjon, som de kaller en medisinsk fremtreden. Men når han kommer inn i operasjonssalen sier han: Jeg kan ikke betjene det, han er sønnen min, hvordan forklarer du dette?

Hvorfor vises ikke “Spørsmål” -klistremerket på Instagram?

Deretter inviterer den brukeren til å starte spillet og finne løsningen på hvem som opererer barnet. Det virker lett og det er det, men muligens har ikke mange stoppet opp for å tenke godt hva som er det svar på denne gåten, noe som kan føre til mye tenking.

Bilde - "Jeg kan ikke operere det, han er sønnen min", den siste virale gåten på Instagram Stories

Løsningen er moren. Hvis faren dør, den andre personen som kan operere det, er moren Fordi han kommenterer at “jeg kan ikke operere det, han er min sønn”, er det ikke mye mer, og det er ikke nødvendig å gi flere svinger fordi det er løsningen på denne gåten som sirkulerer i Instagram Stories.

Du forveksler sannsynligvis “medisinsk fremtreden“, Men det skal ikke fordi det ikke er noe mer enn enkel informasjon som kan villede brukeren om svaret for å gjette gåten.

Så nå vet du hva løsningen på siste virale gåte på Instagram Stories som sier “Jeg kan ikke betjene den, han er sønnen min”, er moren hennes. Du kan muntre deg opp hvis du nå vil laste opp en historie med den og se hva følgere er i stand til å få den riktig.

“Som har to null og to fire?”, En ny gåte for Instagram-historiene dine

Du gjettet rett som opererte sønnen?