contadores Skip to content

Jeg vil aldri kjøpe en iPad Pro, og dette er grunnene mine

iPad Pro

Selv om Apple fortsatt er opptatt av å erstatte bærbare datamaskiner med en iPad Pro og de nærmer seg å oppnå det, realiteten er at noen mennesker fortsetter å være motvillige mot denne overgangen … det er sant at det kanskje er et spørsmål om å gi den en sjanse, fordi vi vet at iPad Pro er en ekte feil når det gjelder strøm og skjermen er virkelig imponerende.

Men til tross for den perfekte perfeksjonen av iPad Pro og den fantastiske synkroniseringen med iOS 11, Vi finner fremdeles svake punkter og fravær enestående som får oss til å tenke to ganger om å ta spranget og fortsette å stole på vår elskede bærbare datamaskin, som i dag er ekte bærbare datamaskiner når det gjelder størrelse og vekt.

iPad Pro

maskinvare

Ja, jeg vet at iPad Pro har en A10X-prosessor, som er mindre og kraftigere enn noen gang når det gjelder enhetsteknologi. Jeg vet også at iOS er optimalisert for å fungere perfekt med Apple-brikker, men likevel, hvis vi åpner hette på hvilken som helst bærbar PC til samme pris som en iPad Pro, vil vi se at når det gjelder RAM eller prosessor, vil vi finne noe kraftigere. Det er den tøffe og ubestridelige virkeligheten.

programvare

Det er mulig at bruken du bruker på den bærbare datamaskinen din er å surfe på internett og kontorautomasjonen, i så fall kan det forstås at du migrerer til en iPad Pro, men i øyeblikket når yrket ditt innebærer en intensiv retusjering av fotografier, digital redigering , beregning av strukturer eller 3D-design eller ganske enkelt en avansert bruk av Excel, kommer du til kort. Det har ikke noe å si om det er millioner av apper i App Store, det er ingenting som har mulighetene Auto CAD, Photoshop eller Excel for datamaskin.

Det samme skjer hvis du er en spiller: Selv om det er en bred katalog i App Store, de viktigste spillene som finnes for PC-plattformen, vil du ikke finne, og hvis de finnes, vil versjonen være mye lettere.

Mus

iPad Pro

Jeg blir aldri lei av å si det, Er det så vanskelig å sette en mus? Hvis jeg må bruke 8 timer foran en datamaskin, er berøringsskjermen fin, men for jobb er det ingenting som en mus. Android tillater det allerede, så vi forstår ikke at Apple ennå ikke har tatt skrittet.

Reparasjon og oppdateringer

Anta at en dag oppdager du at den bærbare datamaskinen kommer noe kort når det gjelder RAM eller lagring, hva gjør du? Hvis du er en liten altmuligmann, vet du det Å kjøpe en RAM eller en SSD og montere det er ganske en rimelig oppgave, kan det samme sies om en grundig rengjøring av interiøret. Dette er imidlertid utenkelig på en iPad … der vi ikke har noe annet valg enn å gå til teknisk tjeneste for feil eller bare anta at vi har kommet til kort og tenkt på å kjøpe en annen.

Pris

La oss anta det: iPad Pro er fantastisk, men ikke billig. For de nesten tusen euro kan du kjøpe bærbare datamaskiner som er i samsvar med de foregående seksjonene. Du kan tenke på å tilgi dem hvis kostnadene var mye lavere, men vi insisterer, de er nesten tusen euro og det veier.

Og du, har du migrert fra den bærbare datamaskinen til en iPad Pro og vil fortelle oss om opplevelsen din?