Jiayu F1 selges i Kina

Produsenten Jiayu nettopp lansert i det kinesiske markedet Jiayu F1, en avansert smarttelefon som selges til en virkelig lav pris.

Tekniske egenskaper

Jiayu F1 har en 4-tommers skjerm med en oppløsning på 960 x 540 piksler, noe som vil være en qHD-oppløsning og som du kan se litt utdatert for de tidene vi lever.

Prosessoren er en MediaTek MT6572-modell som opererer med en frekvens på 1,30 Ghz. Det er ledsaget av en 512 Mb RAM og en intern lagring på 4 Gb som kan utvides med microSD-kort gjennom sporet som telefonen har for denne typen kort.

I multimediaseksjonen finner vi et bakkamera med beskjedne 5 megapiksler og en front på 1,3 megapiksler, mer enn nok til å ringe videosamtaler.

Bilde - Jiayu F1 selges i Kina

Uthev denne telefonen som har to SIM-kortspor, slik at den lar oss ha to telefonlinjer på samme smarttelefon.

Men utvilsomt det mest overraskende med Jiayu F1 er prisen. Prisen på denne terminalen er virkelig lav, og vi kan få den for rundt 50 euro hvis den ankommer Spania. I Kina er det på 36 euro.

Det som er klart, prisen er ganske slående, selv om det er en terminal med en lav-end-funksjon, er det ikke noe som bør tiltrekke vår oppmerksomhet.

Tabla de contenidos