free estadisticas Saltar al contenido

JOBB I DAG og Jobb og talent, to apper for å finne en jobb

abril 27, 2020

I dag brukes smarttelefoner og nettbrett til praktisk talt hva som helst, inkludert å finne en jobb. Måten å lete etter en ny jobb har endret seg mye de siste årene, og Internett og mobile enheter blir stadig mer brukt, selv om det også fortsetter å levere læreplanen i hånden.

Det er noen år siden arbeidsmarkedet i Spania har endret seg. Vi snakker ikke bare om forholdene til nåværende jobber eller det lave tilbudet som er for så mange søkere, også måten folk ser etter arbeid på har endret seg betydelig.

Programmer for å søke etter arbeid på iPhone.

Før var det vanlige å gå til selskaper og bedrifter og overlevere CV-en, men stadig flere bruker tjenester og applikasjoner for å finne en jobb. I dag snakker vi om JOB TODAY og Job And Talent, to applikasjoner tilgjengelig i App Store som kan hjelpe deg hvis du leter etter en ny jobb. La oss dra dit

Det kan interessere deg | De 10 beste applikasjonene for å finne en jobb på iPhone og iPad

Finn en jobb med JOBB I DAG og Jobb og talent fra din iPhone eller iPad

JOBB I DAG

Denne applikasjonen er spesialisert på å søke etter jobber relatert til verden av gjestfrihet (kafeer, restauranter), handel og mye mer. Operasjonen er veldig enkel: Hvis du er en kandidat, kan du søke på en jobb med et enkelt klikk, og hvis du tilbyr en jobb, kan du publisere den på noen få sekunder.

Programmer for å søke etter arbeid på iPhone.

I tillegg er en av stjernekarakteristikkene til JOBB I DAG lar kandidater og arbeidsgivere snakke uten mellommenn via chat. På den annen side garanterer de kandidatene svar innen 24 timer, noe som ikke er dårlig i det hele tatt.

JOB TODAY-applikasjonen finner du gratis i App Store og er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch. Selvfølgelig må det sies at den ikke er optimalisert for iPad, men det er ikke et stort problem.

Jobb og talent

Sikkert har du allerede hørt om Job And Talent, en applikasjon som har dukket opp mye i nyere tid på TV og i reklamen som er plassert foran filmene på noen kinoer. Det som gjør denne applikasjonen forskjellig fra resten av App Store er det ikke bare kan du registrere deg for et jobbtilbud, bedrifter kan også velge deg for deres tilbud hvis de vurderer at de passer til det de leter etter.

Programmer for å søke etter arbeid på iPhone.

I tillegg må det sies det Job And Talent sender deg personlig tilpassede tilbud som passer dine behov. På denne måten unngår du å måtte bruke timer på å søke blant tusenvis av jobbtilbud.

Jobb og talent er også gratis og det er i App Store for både iPhone, iPad og iPod Touch. Som den forrige er den heller ikke optimalisert for iPad, men den kan uten problemer justeres til skjermen.

Hva synes du om disse to applikasjonene for å se etter arbeid fra iPhone eller iPad? Bruker du disse eller andre applikasjoner? I så fall inviterer vi deg til å fortelle oss hvilke du bruker for å finne arbeid fra din mobile enhet.