free estadisticas Saltar al contenido

Joe Danger, prøv å nå målet i dette spennende iPad-spillet

marzo 26, 2020

Joe Danger Det er et nytt iPad-spill som du må lære deg å slippe spenning hvis du vil komme til målet så raskt som mulig. Joe var en enkel avisleveringsmann som jobbet for å tjene litt penger og kjøpe motorsykkel. Det Joe ikke forventet var at denne dyrebare motorsykkelen ville gi ham store doser adrenalin og unike sensasjoner. Ditt oppdrag vil være å hjelpe Joe Danger, blant mange karakterer, til komme til målet og unngå alle slags hindringer og få til å samle det største antallet mynter og andre premier som du finner underveis. Vil du være i stand

Joe Danger, et flott iPad-spill som du kan kjøre en stunt motorsykkel og ta rytteren med sikkerhet til målstreken

Spillet begynner med grunnleggende nivåer der du kan lære og øve de grunnleggende bevegelsene på sykkelen. Du kan hoppe, skjule farlige gjerder for å unngå å kollidere med dem, få hjul til å løpe mer, gå gjennom veldig lave steder som tunneler osv.

I Joe Danger for iPad finner du nivåer av alle slag, fra skjermer der du må utføre et mangfold av stunts til en-til-en-løp med de mest usannsynlige rivalene. Noen av rivalene dine vil være en ape eller en stor rosa cupcake. Uansett hva din rival er, ikke undervurder ham.

I løpet av spillet vil du få muligheten til å endre karakter som rir på sykkelen, i tillegg må du noen ganger kjøpe en av disse karakterene hvis du vil låse opp alle nivåer. Du kan velge Elvis, The King eller gullbelagt Joe Dragon selv.

I dette flotte iPad-spillet må du samle alle myntene du kan mens du trekker alle hindringer og gjør tusen stunts. Mynter vil tillate deg å kjøpe nye tegn som vil legge til ferdigheter og legge til en høyere poengsum.

Her er Joe Danger-videoen for iPad:

Joe Danger Det er et spill som er fullstendig designet for iOS og er fullt optimalisert for alle enheter på blokken. I tillegg ser spillet perfekt ut på skjermene på iPad og iPhone med Retina Display. Lyden minner oss mye om gamle 8-bits spill, men den liker det. Kontrollene virker enkle, men når du planlegger blir ting mer komplisert, og legger til flere stunts som du kan overvinne de vanskeligste skjermene. Joe Danger er et flott spill som du kan glede deg over timer og timer med vice. Den har også full kompatibilitet med Game Center, og du kan utfordre vennene dine å se hvem som får høyest poengsum. Har du allerede lastet ned den?

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!