Planeta Red

Juletilbud for spillet GTA 3 i App Store og Android Market

Hvis vi i går snakket om muligheten for å prøve Real Racing 2 for Android gratis, i dag kommer Planet Red til oss mer rabatter på mobilspill, både på Android-plattformen, og for de som satser på Apples iOS. I tillegg, når de vet hvilken tittel det er, er jeg sikker på at de vil hoppe av glede, fordi vi nylig fortalte dem om lanseringen på bloggen vår, og at innlegget hadde registreringer av besøk, noe som betyr at du elsket den.

GTA 3

Det er klart jeg snakker om GTA III, tittelen som for bare en uke siden hadde premiere på begge plattformene og som nå til jul kunngjør en utrolig rabatt som sikkert vil komme godt med for de som ennå ikke har lastet ned den, og som vil være nok til å falle flat på dem som allerede har det har betalt godt i Android Market eller i App Store

For de som husker antallet godt, må vi gjøre det GTA III på både iOS og Android Det kostet helt til de lanserte dette tilbudet ikke mindre enn $ 4,99, og nå har de senket det til $ 2,99, noe som ikke er dårlig. Som de selvfølgelig kunne forestilt seg det forventede GTA 3-spill på både iOS og Android Dette koster en spesiell julekampanje, så skynd deg fordi den 29. desember, før avskjedigelsen 2011, avsluttes.

Mer info | GSM Arena

Link | Last ned i App Store – Last ned Android Market