Kameraet til Xperia Z1 har blitt portet til Z, ZR, ZL og Z Ultra

Sony Xperia Z1 skiller seg ut, som vi allerede har nevnt, hovedsakelig og blant dens mange andre dyder for kameraet. Det er tydeligvis ganske mange som tenker det samme, og det samme konseptet ville utvikle seg for resten av Xperias.

20,7 megapiksler av Sony Xperia Z1 dessverre det faktum at den klarer å overføre programvaren til resten av Xperia-serien vil gi dem augmented reality-effekter, Timeshift-modus, Cast Social-modus og automatisk modus. Noen av disse modusene var allerede inkludert i tidligere Xperias, men ikke så utviklet som i tilfellet med Xperia Z1.

Hvis du bestemmer deg for å installere denne programvaren på Xperia hvis den ikke er en Z1, kan du få et dårlig resultat hvis det ikke gjøres med forsiktighet. Så vi må være ganske forsiktige. Selv om tapet av TA i kameraet kan ha negative effekter på det hvis det ikke ble sikkerhetskopiert før, er programvaren veldig bra, og vi må takke utvikleren krabappel2548, den kan nå installeres på Xperia ZR, Xperia ZL, Xperia Z og Xperia Z Ultra.

Installasjonen er enkel, sikkerhetskopiering utføres, cachen blir renset og Dalvik-cachen blir renset. I innstillinger gir vi applikasjoner etterfulgt av alle applikasjoner, sletter data fra Common Camera og Stop Camera-applikasjonene. Og installer deretter programvaren justert av krabappel2548.

Vi håper at med denne informasjonen vil du kunne forbedre kameraene til Xperias. Men husk at du må være veldig forsiktig med dette og ikke glem den forrige sikkerhetskopien, slik at du i tilfelle feil kan gjenopprette den forrige funksjonaliteten til den.