Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Har du noen gang vurdert om alle Facebook-innlegg kan slettes med ett klikk? Uansett grunn kan du være interessert i å vite svaret på dette spørsmålet, og vi vil løse det for deg i de følgende linjene.

Enhver publisering du gjør på Facebook, enten det er i form av tekst eller laster opp en type multimediainnhold, for eksempel bilder eller videoer, kan slettes.

Basert på dette grunnlaget kan vi konkludere med det slette Facebook-innlegg.

Men er det mulig å eliminere dem på en gang? Svaret er at du ikke vil kunne utføre handlingen med et enkelt klikk, det vil si at du kan slette alle publikasjonene du ønsker, men samtidig ikke med et klikk, i det minste innfødt på Facebook.

Bilde - Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Tydeligere finnes det ikke i sosiale nettverk Facebook intet alternativ eller innstilling som lar brukere slette alle innlegg laget til profilen sin med et enkelt klikk eller samtidig, selv om det er tredjepartsverktøy som kan hjelpe.

Facebook sletter kontoer: finn ut hvorfor

Slett innlegg en etter en

Den eneste muligheten som Facebook tilbyr i denne forbindelse er muligheten for fjerne alle disse innleggene fra en profil én etter én, som kan være en kjedelig oppgave som gir mye klikk og spesielt en lang.

Med tanke på at du har vært på Facebook i flere år, å måtte slette én etter én alt du har publisert, gir det ikke så mye mening fordi det vil ta for lang tid, spesielt med tanke på om du er fan av Facebook og legger ut noe hver dag eller til og med mer enn ett daglig innlegg.

Bilde - Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Kan du bruke Facebook Messenger uten å ha en Facebook-profil?

Som vi allerede har nevnt, finnes det eksterne verktøy som kan hjelpe deg i denne oppgaven, og en av dem blir kalt Social Book Post Manager.

Denne Chrome-nettleserutvidelsen lar deg fjerne alt du har lagt ut på Facebook for et gitt år.

Hvordan virker det? På en enkel måte trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Få tak i Social Book Post Manager, som vi forlater deg på slutten, og installerer det i Chrome.
  2. Åpne Facebook-profilen din og kjør utvidelsen derfra ved å klikke på ikonet som vises i Chrome i øverste høyre hjørne.
  3. En meny åpnes, der du i utgangspunktet bare må markere ett felt, det året.

    For å slette alle 2016-publikasjoner, må du for eksempel markere det året og klikke på knappen nedenfor som heter “slette

Bilde - Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Hvis du vil ha mer spesifikke eller smalere innlegg, har du muligheten til å markere “måneden” og til og med innlegg som inneholder visse ord.

Det er alltid det samme, fyll ut det som interesserer deg og klikk på “slett”.

Det er ganske sannsynlig at med denne utvidelsen ikke alle publikasjoner vil bli slettet helt, så vi anbefaler gjøre flere pasninger for ikke å legge igjen spor etter hva som er publisert, eller til og med slette manuelt alt som gjenstår.

Slik ser du venneforespørsler sendt på Facebook

Deaktiver Facebook-konto

Et annet mer “radikalt” alternativ er det av deaktiver Facebook-kontoen din, som ikke er det samme som å slette Facebook-profilen din, de er to veldig forskjellige handlinger.

Selv om du med det første alternativet sletter alle Facebook-innlegg med et enkelt klikk er det nyanser.

Bortsett fra det, vil du slette navnet og profilen din, som kanskje ikke interesserer deg fordi vi bare snakker om å slette publikasjoner uten å påvirke resten av tingene i profilen din, det vil si du vil fortsette å bruke Facebook, men uten å ha gjort publikasjoner.

Bilde - Kan alle Facebook-innlegg slettes med ett klikk?

Hvis målet ditt med å slette alle Facebook-innlegg er at du ikke lenger kommer tilbake til det sosiale nettverket, er det beste du kan gjøre slett kontoen din fullstendig, noe som vil bety at du vil slutte å være en del av det sosiale nettverket for alltid.

Så hvordan kan du se, alle Facebook-innlegg kan slettes med ett klikk med noe verktøy for Chrome, som kanskje ikke er så effektivt, men husk at hvis målet ditt er å melde deg ut, allerede vet du hva du skal gjøre.

Hvordan rapportere noen på Facebook

  1. Last ned innleggsansvarlig for Social Book for Chrome

nedlasting