Kan alle Twitter-tweets fjernes med ett klikk?

Enten fordi du har byttet jobb, fordi Twitter-profilen din ikke lenger representerer deg, eller fordi du foretrekker det slett alle tweets i stedet for å opprette en ny konto Twitter.

Uansett grunn, det viktige er å vite om du kan eller ikke, slett alle tweets med ett klikk. Sikkert har du noen gang stilt deg det spørsmålet med de sosiale nettverkene du bruker, faktisk har vi allerede svart på Facebook. Nå har vi å gjøre med den blå fuglen, og sannheten er at ja, hvis alle tweets kan slettes.

Facebook Watch kommer til Spania: en rival for YouTube i streaming av video

Tweetdeleter

Bilde - Kan alle Twitter-tweets slettes med ett klikk?

Det er et av de mest kjente verktøyene når vi vil slette alle tweets raskt og direkte.

Den negative siden er at den har en betalt versjon, og det anbefales om det vi ønsker er slett alle tweets som vi har skrevet på vår Twitter-konto.

Pass på e-post: “Logg inn på Facebook med ett klikk” er en svindel

Det første trinnet du må gjøre for å slette alt du ønsker, er felles for alle nettsteder du vil se i dette innlegget, og det handler om autorisere tilgang til Twitter-kontoen din.

Hvis du bestemmer deg for å få den betalte versjonen kan du det slett fra de første “tweets” til de siste på et enkelt trinn, eller søk etter dato eller nøkkelord. Gratisversjonen fungerer bra hvis du bare vil slette noen få, hvis ikke, anbefaler vi betalingsalternativet.

Nett: Tweetdeleter

Cardigan

Bilde - Kan alle Twitter-tweets slettes med ett klikk?

Det er en nettside som lar oss raskt slett hver tweet som vi har på vår Twitter-konto.

Med denne nettsiden kan vi få tilgang til vår twitterkonto og slette tweets etter datoer, nøkkelord eller alt med ett klikk.

  1. Den første tingen er å autorisere GoCardigan til å bruke vår Twitter-konto.
  2. Cardigan vil hente alle tweetsene dine, fra den første du la ut til den siste.
  3. Nå kan du velge hvilke tweets du vil slette, eller slette dem med ett klikk.

Instagram legger til 6 nye Superzoom

I tillegg til råd, anbefaler vi at når Cardigan, eller et hvilket som helst nettsted du ser i dette innlegget, har fått dine ønsker til å gå i oppfyllelse, gå til dette innlegget til oppheve tilgangen Cardigan og andre apper til din personlige Twitter-konto.

Nett: gocardigan

TweetDelete

Bilde - Kan alle Twitter-tweets slettes med ett klikk?

Den dårlige tingen er velkjent for sin enkelhet har begrenset tilgang. Det vil si at du bare kan “se” 3200 tweets. Dette er de du kan slette, og for å fortsette med tradisjonen til de forrige, kan du også be om tilgang til Twitter-kontoen din.

Nett: TweetDelete

Twitter Archive Eraser

Det er den eneste som med kan du slette hele Twitter-kontoen din. Når du starter prosessen og begynner å slette, kommer det ingen vei tilbake.

I dette tilfellet er det ikke et nettsted, men et program som du må installere på datamaskinen din. Med den kan du fjerne alle spor av profilen din, det være seg favoritter, private meldinger, retweets osv.

Nett: Twitter Archive Eraser

Slett flere tweets

Bilde - Kan alle Twitter-tweets slettes med ett klikk?

Det er ikke kjent, men det er tross alt gratis det er hva du vil når du vil slett alle tweets, eller innlegg fra et sosialt nettverk.

Dette alternativet er kanskje ett av de minst anbefalte av to grunner:

  1. Chrome anbefaler oss at det ikke er en sikker kobling.
  2. Rikelig invasiv reklame.

Hvis du fremdeles velger dette, må du vite at du må gi ditt samtykke til appen benytt deg av Twitter-kontoen din.

Telegram vs WhatsApp: som er bedre?

Med dette alternativet kan du slette noen få “tweets”, eller slett dem alle, samt meldinger og annen informasjon fra profilen din.

Nett: Slett flere tweets

TwitWipe

Bilde - Kan alle Twitter-tweets slettes med ett klikk?

Som vi har sagt i et av de forrige alternativene for å slette alle tweets med ett klikk, har denne også redusert margin, siden kan bare “se” omtrent 3200 tweets. Det er den negative siden av gratis apper, dette og reklame.

Nett: TwitWipe

Nå som du vet hvordan slett hver og en av tweets fra Twitter Med et enkelt klikk er alt du trenger å gjøre å velge appen eller nettstedet som mest overbeviser deg og begynne å slette fortiden din fra det sosiale nettverket.

Vær forsiktig med skjermer: blått lys kan skade synet

Visste du at du kunne slette alle tweets med ett klikk? Kjenner du noen av disse appene og nettstedene?

Tabla de contenidos