Kan Apple fjerne iTunes på en gang?

Kan Apple fjerne iTunes på en gang?

Plattformen iTunes Apple var allerede der lenge før iPhone og iPad. Cupertino-selskapet presenterte det 9. januar 2001, da musikkscenen ble alvorlig truet av Napster.

Opprinnelig, etter den første lanseringen, var iTunes en musikkstrømmetjeneste. Han hadde ikke en nettbutikk å kjøpe. Imidlertid, nå, brukere kan kjøp musikk, bøker, applikasjoner, filmer … Alt fra iTunes.

Men iTunes har et alvorlig problem. Organiseringen av multimediainnholdet ditt er fryktelig, elendig. Har alltid vært det. Apple bør planlegge å endre hvordan det fungerer fullstendig, eller trekke programvaren permanent ut.

iTunes, som programvare, er enkelt og samtidig forvirrende

Hvor mange ganger har du vært i problemer når du prøvde å synkronisere bilder og videoer fra iPhone og iPad til PC eller Mac fra iTunes? Du er ikke den eneste. ITunes programvare er ikke bare dårlig organisert, men også det er ikke veldig funksjonelt.

Hvem trenger også å ha hvert eneste bilde gjentatt i PC / Mac-mapper og i iPhone / iPad-album…? Hva er vitsen med det? Men verst av alt, er det Hvis du ikke synkroniserer hvert eneste innhold, vil du ikke kunne bla gjennom iTunes-innholdet uten å koble til iPhone / iPad.

Forresten. Last ned noen “TV-show” i iTunes? Det er mange, mange kategorier av denne programvaren som bør forsvinne ipso-facto.

For himmelens skyld trenger vi til og med tutorials for å legge til sanger som ringetone på iPhone. Det vil være mulig …!

Er det rom for iTunes i en verden dominert av strømming av musikk?

Men iTunes har et enda mer alvorlig problem, musikkbransjen. Det ser ut til at forbruk har en tendens til å fokusere på en epoke med skytjenester. Strømmende musikkplattformer som Spotify og Apple Music dominerer markedet, og iTunes har ikke noe annet valg enn å fornye eller dø.

I det minste, takket være tredjepartsbedrifter, har brukere som bruker Apple-produkter muligheten til å bruke ganske interessante alternativer til iTunes …

Det er vanskelig å forestille seg hva Apple kan gjøre med iTunes på dette tidspunktet. Det kanskje mest naturlige ville være slå sammen iTunes med App Store og Apple Music, skaper ny programvare verdig Apples eleganse og minimalisme. Med et mye mer organisert brukergrensesnitt og selvfølgelig mer funksjonelt.

Spor | Forbes