Kan en MacBook-lader brukes med iPad Pro?

Temaet for Apple-ladere og enheter det er alltid veldig kontroversielt. Spesielt på iPhone siden Apple tilbyr hurtiglading, men ikke inkluderer laderen i esken, for å bruke den må du bruke enda mer.

Men ved å legge bort denne kontroversen, har Apple introdusert en viktig nyhet i den nye iPad Pro: USB-C-tilkoblingen. Er Det er det samme som MacBook brukerSå spørsmålet virker logisk, kan de brukes med den nye iPad Pro?

Det kan interessere deg | Hva kan du koble til den nye iPad Pro av USB-C

Er det trygt å bruke MacBook-laderen på iPad Pro?

Først av alt skal vi til analysere ladere som tilbys av Apple for å se om de er kompatible. I Apple Store Online kan vi kjøpe disse ladere som er kompatible med USB-C:

  • 30W USB-C strømadapter (inkludert i MacBook og MacBook Air)
  • 61W USB-C strømadapter (inkludert i MacBook Pro 13 ″)
  • 87W USB-C strømadapter (inkludert i MacBook Pro 15 ″)

Den nye iPad Pro Inkluderer en 18W USB-C strømadapter i esken, noe lavere enn de som Apple selger i butikken, men høyere enn de som til nå var inkludert i iPad, som var 12 W.

Men vil iPad Pro min gå i stykker hvis jeg bruker en MacBook-lader for å lade den? Svaret er nei. Apple bekrefter det selv på nettstedet, du kan til og med bruke dem til å lade iPhone eller iPad med Lightning hvis du har den kompatible kabelen:

“Hvis du bruker en Apple USB-C 29, 30, 61 eller 87W strømadapter og en Apple Lightning to USB-C kontaktskabel, kan du raskt lade noen enheter”

Denne siden Foreløpig ikke oppdatert, men følgende enheter vises: Telefon X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon), Pad Pro (12,9 tommer), iPad Pro (10,5 tommer).

Ser dette, den Nåværende iPad Pro kan også brukes med en MacBook-lader, som den nye iPhone XS, XS Max og XR.