contadores Skip to content

Kan Final Cut Pro brukes på iPad eller iPad Pro?

For noen år siden var dette spørsmålet utenkelig, men akkurat nå har den nye iPad Pro rikelig med kraft til å flytte tunge videofiler, så spørsmålet gir all mening i verden.

Til tross for at det er fornuftig, er svaret det samme. Nei, Final Cut Pro er ikke kompatibel med iPad Pro og for øyeblikket har vi ingen anelse om at det snart kommer. Selv om den nye iPad Pro ser ut til å åpne denne muligheten.

Det kan interessere deg | Bare 1 av 3 personer ser iPad Pro som en erstatning for datamaskinen

Final Cut Pro på iPad Pro er et must

Apple hevder at det nye iPad erstatte bærbare datamaskinerDe selger det som et profesjonelt verktøy, men det er fremdeles flere aspekter som må poleres. Den viktigste av dem alle er iOS.

iOS for iPad er uten tvil det beste operativsystemet som det kan være, raskt, med millioner av applikasjoner og alt perfekt tilpasset. Men, iPad Pro bruker samme system, det er ingen iOS Pro.

Av denne grunn, iPad Pro kan gjøre det samme som iPad 2018, vil den gjøre det raskere, og alt vil være mer flytende og mer produktivt, men de gjør det samme siden de har samme operativsystem.

For at Final Cut skal være kompatibelt med iPad Pro, bør Apple rette opp noen feil. Ankomsten til USB-C er en stor forbedring, men den er ikke perfekt. For eksempel vil du ikke kunne koble til eksterne harddisker for å få tilgang til videofiler. Og å måtte passere dem fra et kamera er mye mindre tungt.

Mange fagpersoner venter på denne typen forbedringer å erstatte bærbare datamaskiner permanent, men for øyeblikket er det ingen mulighet. Selvfølgelig er det ingenting utelukket for fremtiden.

Adobe har allerede presentert sin offisielle Photoshop-app for iPad, en ekte applikasjon, som den vi har på Mac-maskiner. hvis Adobe kan Apple kan. iOS 13 burde gi mange nyheter, og forhåpentligvis er Final Cut Pro for iPad en av dem.